Ολυμπιακός: Δεύτερος τίτλος για Μπαρτζώκα, στους τέσσερις οι Σλούκας και Παπανικολάου
Ο Ολυμπιακός είναι back to back πρωταθλητής Ελλάδος με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να φτάνει στους δύο τίτλους και τους Κώστα Σλούκα, Κώστα Παπανικολάου τους τέσσερις.
Το 14ο του πρωτάθλημα πανηγύριζει εδώ και λίγα λεπτά ο Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους έτσι να φτάνουν στην κατάκτηση του νταμπλ.
Κώστας Σλούκας και Κώστας Παπανικολάου έφτασαν με αυτόν τον τρόπο στις τέσσερις προσωπικές κατακτήσεις, με διαφορά ενός έτους σε αυτές. Ο πρώτος κατέκτησε τα πρωταθλήματα του 2012, 2015, 2022 και 2023 ενώ ο δεύτερος 2012, 2016, 2022, 2023.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τις back to back κατακτήσεις του πέρσι και φέτος, έφτασε τα δύο πρωταθλήματα Ελλάδας ως προπονητής.
Ενώ από την άλλη αυτός είναι ο πρώτος τίτλος για Κάνααν, Πίτερς, Μπολομπόι, Μπλακ, Πάπας, Τσάμη και Αμπόσι.
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
- Η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την 7η αγωνιστική (pic)
- Τσέλσι – Πάφος 1-0: «Μπλε» για απευθείας πρόκριση και «δώρο» στον Ολυμπιακό (vid)
- Γιουβέντους-Μπενφίκα 2-0: Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στα πλέι οφ, ο Παυλίδης γλίστρησε και έχασε πέναλτι (vid)
- Σλάβια – Μπαρτσελόνα 2-4: Πέρασε από την Πράγα και βλέπει οκτάδα (vid)
- Μαρσέιγ – Λίβερπουλ 0-3: Διπλό στη Μασσαλία και τετράδα για τους Reds (vid)
- Μπάγερν – Ουνιόν 2-0: Οι Γερμανοί «αγκάλιασαν» τη δεύτερη θέση με υπογραφή Χάρι Κέιν (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442