Σε αναμμένα… κάρβουνα με Παπανικολάου – Αυτό είναι το plan b του Μπαρτζώκα
Με την συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου στο Game 4 να κρίνεται ως εξαιρετικά αμφίβολη ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να βρει τις λύσεις, προκειμένου να καλύψει το κενό του αρχηγού των ερυθρόλευκων..
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (21:15) για το Game 4 της σειράς των τελικών με το σκορ στο 2-1 και με τους ερυθρόλευκους να έχουν την ευκαιρία με διπλό να κατακτήσουν το δεύτερο σερί νταμπλ.
Μετά το πάρτι της Κυριακής στο ΣΕΦ και τη νίκη με 75-52, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να αντιμετωπίσει έναν πολύ σοβαρό «πονοκέφαλο», καθώς περιμένει να δει σε τι κατάσταση είναι ο Κώστας Παπανικολάου.
Ο αρχηγός των Πειραιωτών αποχώρησε με πρόβλημα στη γάμπα από το Game 3 και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 4 στο ΟΑΚΑ.
Με τις πιθανότητες για συμμετοχή του Παπανικολάου να έχουν «ψαλιδιστεί» αρκετά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να βρει τις λύσεις, προκειμένου να καλύψει το κενό του.
Αυτοί οι οποίοι είναι το πιο πιθανόν να κληθούν να μπουν στα παπούτσια του… «Παπ» είναι οι ΜακΚίσικ-Λαρεντζάκη, αλλά και ο Πίτερς ο οποίος με το καλό του σουτ μπορεί να επιτρέψει στους Πειραιώτες να ανοίξουν λίγο περισσότερο την άμυνα του Παναθηναϊκού.
- Οι Αλκυονίδες μέρες που παραλίγο να φέρει ο Τεττέη
- Καρέτσας: «Έχω 15 ασίστ, θα έρθουν και τα γκολ»
- Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό και μία αγωνιστική στον Λεσόρ από την Ευρωλίγκα
- Σοβαρά επεισόδια στην Πορτογαλία: Ξύλο, πέτρες, φωτοβολίδες και 124 συλλήψεις (vids)
- Ροντινέι για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν: «Όσο υπάρχει πιθανότητα, θα παλεύουμε μέχρι το τέλος»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/2): Δράση με μπασκετικό Copa del Rey, Bundesliga και Serie A
- Σόου Κάνιγχαμ στη Νέα Υόρκη για το ασταμάτητο Ντιτρόιτ – Όλα τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Διεθνή ΜΜΕ: Βλέπουν «μάχη» μεταξύ Παναθηναϊκού και Χάποελ για τον Ομπράντοβιτς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 20.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-amel-uzunovic-440739273-35451634-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442