Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW Μ140i: Mε

BMW Μ140i: Mε «ανανεωμένα» ισχύ και όνομα

Η κορυφαία έκδοση της ανανεωμένης Σειράς 1 δίνει το στίγμα της στο φωτογραφικό φακό αποκαλύπτοντας λίγες λεπτομέρειες από την πληθωρικότερη προσωπικότητά της η οποία θα επιφυλάσσει και αυξημένη ισχύ

Φωτογραφίες: Automedia

H υφιστάμενη γενιά του βαυαρικού hatchback πρωτοπαρουσιάστηκε το 2019 κάτι που σημαίνει ότι σύντομα πρόκειται να υποδεχθεί την ανανεωμένη εκδοχή του η οποία και εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης στην κορυφαία έκδοσή του.

Καθώς το καμουφλάζ έχει υποχωρήσει στις επιφάνειες του συγκεκριμένου δοκιμαστικού πρωτοτύπου που δοκιμάζεται στην απαιτητική πίστα του Nurburgring, αρχίζουν να διαφαίνονται ορισμένες λεπτομέρειες της ανανεωμένης σχεδίασης και συγκεκριμένα η μεγαλύτερη τραπεζοειδής γρίλια η οποία περιστοιχίζεται από τριγωνικές αέρα.

Την ταυτότητα της έκδοσης ως της κορυφαίας του μοντέλου προδίδουν πάντως οι χαρακτηριστικοί τροχοί και φυσικά οι χορταστικές, τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω τμήμα που συνολικά εξακολουθεί να καλύπτεται επιμελώς από καμουφλάζ μην αφήνοντας πολλά περιθώρια για την εξαγωγή συμπερασμάτων.

Το σημαντικότερο στοιχείο της συγκεκριμένης έκδοσης ωστόσο θα προκύψει από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του τετρακύλινδρου κινητήρα των 2,0 λίτρων η οποία αναμένεται να αυξήσει τη διαθέσιμη ισχύ στους 320 ίππους. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η έκδοση αναμένεται να αλλάξει και την ονομασία της σε M140i αντικατοπτρίζοντας την αυξημένη ισχύ της.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα αν και προς το παρόν δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις, η ανανεωμένη Σειρά 1 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το προσεχές φθινόπωρο με την προοπτική να διατεθεί από τις αρχές του 2024.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024