«Ασημένιος» ο Στέφανος Ντούσκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (vids)
Το ασημένιο μετάλλιο στο στο σκιφ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών στην κωπηλασία, κατέκτησε Στέφανος Ντούσκος.
Ο Στέφανος Ντούσκος, κατέκτησε το τέταρτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής, στην πόλη Μπλεντ της Σλοβενίας, όπου διεξάγεται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, τερμάτισε δεύτερος στο σκιφ, μετά από συναρπαστική «μάχη» με τους Ζίντλερ και Φαν Λίροπ, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Αυτό ήταν το τέταρτο μετάλλιο στην διοργάνωση για τα «ελληνικά κουπιά», μετά το αργυρό της Ευαγγελίας Αναστασιάδου, το -επίσης- αργυρό των Μιλένας Κοντού και Ζωής Φίτσιου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών και το χάλκινο των Πέτρου Γκαϊδατζή και Αντώνη Παπακωνσταντίνου, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.
Η απονομή του μεταλλίου στον Ντούσκο:
- Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 79-93: Έσπασε την «κατάρα» και πάει για 6άδα!
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 102-88: Τη… διέλυσε με σούπερ δίδυμο Ντόρσεϊ – Βεζένκοφ
- Η «comfort zone» των παικτών, η αλήθεια του Champions League η αντίθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά των παικτών του
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου
- LIVE: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άρσεναλ
- Οργή Καραπαπά για διαρροές ορισμών: «Να παραιτηθεί η ΚΕΔ και όλη η ΕΠΟ» – pics
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442