Το συμβόλαιο του Ζβόνιμιρ Σάρλια λήγει τη φετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης αμυντικός πάντως, όποτε χρειάστηκε ήταν παρών για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς η οποία τον… αποθέωσε.
Η «πράσινη» ΠΑΕ συγκεκριμένα δημοσίευσε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία με τον «πιστό στρατιώτη» Σάρλια, τονίζοντας τα λεπτά που έχει αγωνιστεί με το «τριφύλλι» και τις ασίστ του μεταξύ άλλων.
Αναλυτικότερα το ποστ της ΠΑΕ γράφει «ο πιστός στρατιώτης» και έχει την παρακάτω φωτογραφία με τα στατιστικά του Σάρλια:
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος άσος μέτρησε με το «τριφύλλι» φέτος 24 συμμετοχές. Το αν θα ανανεώσει ή όχι στο «τριφύλλι» πάντως με δεδομένο ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός πρέπει να τρέξει… θα φανεί άμεσα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
LIVE: Μπράγκα – Μπέτις. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Μπέτις για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
Την πρόκρισή της στην τελική φάση του World Cup εξασφάλισε η Εθνική πόλο των ανδρών, καθώς με 7 γκολ του Αργυρόπουλου νίκησε με 14-11 την Ολλανδίας στο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» της Αλεξανδρούπολης,
Μεγάλες ουρές έξω από το Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου για το τελευταίο αντίο στον θρυλικό προπονητή Μιρτσέα Λουτσέσκου. Η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα.