Στο Παρίσι θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα για τις επόμενες 15 ημέρες, με τους κορυφαίους τενίστες και τις καλύτερες τενίστριες του κόσμου να μάχονται στο Ρολάν Γκαρός.
Το δεύτερο Grand Slam της φετινής σεζόν, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να μετρούν πλέον αντίστροφα για την κλήρωση της φετινής διοργάνωσης. Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (24/5) η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό του φετινού Ρολάν Γκαρός θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (25/5) στις 15:00 ώρα Ελλάδας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρίσκεται στο Νο.5 του ταμπλό των ανδρών, ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα είναι στο Νο.8 του ταμπλό των γυναικών. Αυτή θα είναι η 7η φορά που θα αγωνιστεί στο γαλλικό όπεν ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος πέρσι έφτασε μέχρι τους «16».
Όπως και ο Στέφανος, έτσι και η Μαρία, θα αγωνιστεί για 7η φορά στο Ρολάν Γκαρός, με την Ελληνίδα τενίστρια να έχει ως κορυφαία της στιγμή στη διοργάνωση τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του 2021.
Υπενθυμίζουμε ότι στο Νο.1 του ταμπλό των ανδρών έχει τοποθετηθεί ο Κάρλος Αλκαράθ, ενώ στο αντίστοιχο των γυναικών βρίσκεται η Ιγκα Σβίατεκ. Η φετινή διοργάνωση θα ξεκινήσεις την ερχόμενη Κυριακή (28/5).
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκρήτιο στον τελικό του Betsson Super Cup για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και η ΕΠΟ ανακοίνωσε όλα όσα θα λάβουν χώρα στο ματς-γιορτή του ποδοσφαίρου.