Απόψε στις 00:00, η Δώρα Αναγνωστοπούλου συντονίζει μια ακόμη πολιτική αναμέτρηση στον «Δρόμο προς την κάλπη».
Στα τελευταία μέτρα πριν από τις κρίσιμες εθνικές εκλογές, διεκδικητές της ψήφου των Ελλήνων πολιτών και εκπρόσωποι κομμάτων αναλύουν τις θέσεις τους σε μια σειρά από φλέγοντα ζητήματα, στην εκλογική εκπομπή του MEGA.
Με το βλέμμα στην κάλπη, οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να συγκρίνουν τα προγράμματα των κομμάτων και τις απόψεις των υποψηφίων βουλευτών πριν καταλήξουν στην επιλογή τους ενόψει της Κυριακής των εκλογών.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.