Ο Παναθηναϊκός έχει έναν «τελικό» μπροστά του κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο σήμερα στις 21:00 το βράδυ για την 9η αγωνιστική των Play-Offs της Super League και θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να έχει πλεονέκτημα σε τυχόν ισοβαθμία με την ΑΕΚ.
Οι «πράσινοι» λοιπόν με μήνυμα τους στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισαν πως είναι αποφασισμένοι και ενωμένοι σαν γροθιά για το διπλό, που θα τους φέρει ένα βήμα πριν το πρωτάθλημα, που έχουν να πάρουν 13 χρόνια.
«Ενωμένοι, δυνατοί, αποφασισμένοι! Έχουμε μία μεγάλη μάχη απόψε και παρά τα προβλήματα, θα είμαστε όλοι μία γροθιά», λένε στις ανάρτησή τους στο «τριφύλλι», παρά τα θέματα που τους ταλαιπωρούν με τον κοροναϊό και είναι πολλά.
Δείτε την ανάρτηση του Παναθηναϊκού στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.