Με απίθανο buzzer beater του Κώστα Σλούκα, ο Ολυμπιακός «ξέρανε» τη Φενερμπαχτσέ (72-71) στην Κωνσταντινούπολη και έκανε το 2-1 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague.
Ο Γκούντουριτς με δίποντο έκανε το 71-69 για την τούρκικη ομάδα, 3.9’’ πριν το φινάλε της αναμέτρησης, αλλά ο Κώστας Σλούκας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.
Ο ηγέτης των Πειραιωτών πήρε την μπάλα και με απίθανο buzzer beater τρίποντο έκανε το 72-71 και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό, με την οποία οι Ερυθρόλευκοι έκαναν break και το 2-1 στη σειρά των πλέι οφ, έχοντας πλέον το πλεονέκτημα για την πρόκριση στο Final Four της φετινής διοργάνωσης.
Με πρόστιμο και κλείσιμο μέρους του γηπέδου του -με αναστολή- τιμώρησε η Euroleague τον Ερυθρό Αστέρα για τη συμπεριφορά των οπαδών του κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.