Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η αποκάλυψη για το νέο πρόσωπο που θα μπει στο Maestro
«Έχω περισσότερη αγωνία. Ξέρω ότι το βλέπουν περισσότερα μάτια, περισσότεροι άνθρωποι».
Στους Παξούς ταξίδεψε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος προκειμένου να συναντήσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος βρίσκεται στο νησί με το cast του Maestro για τα γυρίσματα του νέου κύκλου.
Ο Χριστόφος Πακαλιάτης εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA και αποκάλυψε πως κάποιες μέρες αναγκάζονται να κάνουν διπλά γυρίσματα καθώς μέχρι τις 10 Μαϊου θα πρέπει να έχουν φύγει από το νησί καθώς μετά δεν υπάρχουν διαθέσιμα καταλύματα για να μείνουν.
«Έχω περισσότερη αγωνία. Ξέρω ότι το βλέπουν περισσότερα μάτια, περισσότεροι άνθρωποι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες παραπάνω σκέψεις. Θα μπούνε και νέα πρόσωπα. Όχι πολλά. Στα πρώτα τέσσερα επεισόδια ένα είναι το νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον δεύτερο κύκλο. Είναι ο άνθρωπος που έρχεται να εξιχνιάσει το έγκλημα που όλοι είδαμε. Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να το αποκαλύψουμε» αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Δείτε το βίντεο και όλα όσα είπε για τα νέα πρόσωπα της νέας σεζόν
- Σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΣΟΚ για τη διεύρυνση – Ανακοινώνεται νέα επιτροπή
- Ο Bad Bunny φόρεσε Zara στο Super Bowl 2026 – Η ιστορία πίσω από την εμφάνισή του
- Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ο Γουόρντ: Η ανάρτηση του από το ντέρμπι (pic)
- Ελληνική γλώσσα: Σε αναζήτηση της εθνικής αυτογνωσίας
- Ο Ντάντε Έξουμ έμεινε κι επίσημα ελεύθερος – Τι ισχύει με τον τραυματισμό του
- Ongoing Dialogue for “Calm Waters”



