Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Παπακαλιάτης μας δίνει μια γεύση από τον δεύτερο κύκλο του Maestro

Ο Παπακαλιάτης μας δίνει μια γεύση από τον δεύτερο κύκλο του Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας δίνει μια γεύση από τη νέα σεζόν του Maestro μέσα από υπέροχες φωτογραφίες.

Με το Maestro να αγκαλιάζεται από το κοινό μέσα από τη συχνότητα του MEGA και εν συνεχεία να κάνει άνοιγμα σε όλο τον κόσμο μέσα από το Netflix, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν.

Η παραγωγή για τον δεύτερο κύκλο του Maestro έχει ξεκινήσει. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς στους Παξούς, όπου γυρίζεται η μεγάλη επιτυχία του Mega και του Netflix.

Τα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν έχουν ήδη γραφτεί. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φροντίζει ώστε να μην κάνει spoiler για τις εξελίξεις της πλοκής.

Δημοσιεύει φωτογραφίες από τα γυρίσματα στα social media, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει πολλά για το σενάριο.

Για αυτό και επιλέγει να ανεβάζει κυρίως φωτογραφίες τοπίων από το νησί.

Εκτός από τις συγκλονιστικές ερμηνείες και το σενάριο, το Maestro έγινε γνωστό και για τα πανέμορφα ελληνικά τοπία. Κάτι το οποίο αποτυπώνεται και στα σχόλια που αφήνουν χρήστες στο κάτω από την ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Αγάπησα την ιστορία και τους χαρακτήρες»

«Πανέμορφο. Αγάπησα την ιστορία και τους χαρακτήρες. Και τα τοπία… πανέμορφα. Σε ευχαριστώ», γράφει follower του χαρακτηριστικά, με άλλον να σημειώνει πως οι Παξοί έχουν μπει στη λίστα των διακοπών του για το 2004. «Δεν μπορώ να περιμένω!».

«Αισθάνομαι την ανάγκη να επισκεφθώ τους Παξούς από τη στιγμή που είδα τη σειρά» ένα ακόμα σχόλιο που ξεχωρίζει κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης από τους Παξούς με τη λεζάντα «Άνοιξη».

Η επιτυχία που γνώρισε ο πρώτος κύκλος της σειράς Maestro έχει επηρεάσει και τους Παξούς. Ο Αντίνοος Αλμπάνης, μιλώντας για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, σημείωσε πως δεν ξέρει αν θα είναι το ίδιο πια το νησί.

«Οι Παξοί που γυρίζεται η σειρά είναι ένα υπέροχο νησί. Και πόσο σας λυπάμαι όσους δεν το έχετε επισκεφθεί. Γιατί από δω και πέρα δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο νησί που ήταν. Ήδη είχα κάποιες πληροφορίες ότι η σεζόν πια ανοίγει αρχές Μαϊου στο νησί και από τις… 5 Μαϊου δεν υπάρχει διαθέσιμο κατάλυμα λόγω της επιτυχίας της σειράς», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του για τη συμμετοχή του στο Maestro.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024