Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η εντυπωσιακή ομοιότητα με τον αδερφό του

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η εντυπωσιακή ομοιότητα με τον αδερφό του

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν ήταν ο μόνος γόης της οικογένειας. Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός του.

Ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που βρέθηκε με το Maestro να μαγεύει και το παγκόσμιο κοινό, προέρχεται από μεγάλη οικογένεια και έχει ξεχωριστή σχέση με τα αδέρφια του.

Ήταν πρόσφατα που γνωρίσαμε την αδερφή του Νάρα. Στην οικογένεια, όμως, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν είναι το μοναδικό αγόρι. Έχει και δύο ακόμα αδέρφια, τον Στέφανο και τον Φίλιππο.

Ο Φίλιππος και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι αδέρφια από τον πρώτο γάμο του πατέρα τους, Μανώλη Παπακαλιάτη με τη Βίλλυ Μαλάμη. Λίγα χρόνια αργότερα, ο πατέρας του σκηνοθέτη απέκτησε ακόμα δύο παιδιά, τον Στέφανο και τη Νάρα από τον δεύτερό του γάμο.

Και τα τέσσερα αδέρφια της οικογένειας είναι επιτυχημένα, ο καθένας στον τομέα του.

Ο Στέφανος Παπακαλιάτης είναι από τους γιους της οικογένειας που επέλεξαν να απασχοληθεί στον τόπο καταγωγής της οικογένειας, την Κρήτη. Εκεί όπου και ζει μόνιμα με τη σύζυγό του και τον γιο τους.

Και μπορεί να μην είναι και εκείνος στα φώτα της δημοσιότητας, έχει όμως αρκετούς διάσημους φίλους, καθώς είναι πολύ καλός φίλος με τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα και τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο.

Ο Παπακαλιάτης και τα γονίδια

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Στέφανος φροντίζουν να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Εκτός όμως από τη σχέση του με τον Στέφανο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης διατηρεί επίσης πολύ στενές σχέσεις και με τον μεγαλύτερο αδερφό του, Φίλιππο.

H σχέση του διάσημου ηθοποιού με τον αδερφό του είναι πολύ ουσιαστική, καθώς μεγάλωσαν μαζί και ήρθαν πολύ κοντά αμέσως μετά τον χωρισμό των γονιών τους.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο πρόσωπο του Φίλιππου έχει βρει έναν καλό φίλο με τον οποίο μοιράζονται αρκετά μυστικά.

Ο έτερος και μικρότερος Παπακαλιάτης μοιάζει πολύ στον αδελφό του και από μικρός ήταν εξίσου γόης της οικογένειας, με πολλές επιτυχίες στο γυναικείο φύλο. Φροντίζει να μένει μακριά από τις κάμερες, αλλά βρίσκεται πάντα δίπλα στον αδελφό του.

Έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει έναν γιο, με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν η σύζυγός του και οι φίλοι του στα social media να φανερώνουν την ομοιότητά του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024