«Ή θα τους φας ή θα σε φάνε» – Η ανάρτηση Βελόπουλου που «κατέβηκε» σε λίγα λεπτά
Συνέχεια στη «βεντέτα» με τον Αντώνη Μυλωνάκη δίνει ο Βελόπουλος - Πού... κολλάει το κορεατικό «Παιχνίδι του Καλαμαριού»
Το κορεατικό «Παιχνίδι του Καλαμαριού» υπενθύμισε με νόημα ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κάνοντας λόγο για θηρευτές και θηράματα, με αφορμή τις πρόσφατες αποχωρήσεις βουλευτών τού κόμματός του, τους οποίους θέλησε να «τιμωρήσει» εκλογικά, επειδή πιστεύει ότι ήρθαν «κοντά» με τη Νέα Δημοκρατία.
Έτσι, δίνοντας συνέχεια στη «βεντέτα» που έχει ανοίξει με τον πρώην βουλευτή του, Αντώνη Μυλωνάκη, χρησιμοποιεί μια «κορεατική ρήση», για να καταλήξει πως… «ή θα τους φας ή θα σε φάνε».
«Κορεατική ρήση: Υπάρχουν διάφοροι τύποι ανθρώπων στην κοινωνία. Όλοι πιστεύουν ότι είναι ξεχωριστοί. Αν δείτε όμως, είναι ή το ένα ή το άλλο, θηρευτής ή θήραμα ,ή θα τους φας ή θα σε φάνε! ΜΕΡΙΚΟΊ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΘΗΡΕΥΤΈΣ, ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΘΗΡΆΜΑΤΑ. #εκλογες_2023 #Βελοπουλος», αναφέρει ο κ. Βελόπουλος σε ανάρτησή στο στο Twitter.
Μία ανάρτηση, την οποία συνοδεύει – όπως συνηθίζει – με την προσωπική του φωτογραφία μπροστά από το άγαλμα του έφιππου Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έσπευσε να «κατεβάσει» την συγκεκριμένη ανάρτηση.
«Ετοιμάζω μηνύσεις», λέει η Αλεξοπούλου
Εν τω μεταξύ, η Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου, η πρώτη βουλευτής που αποχώρησε από την Ελληνική Λύση, αρνούμενη την εκλογική «εξορία», που της επέβαλε το κόμμα με απόφαση Βελόπουλου, προαναγγέλλει μηνύσεις κατά της ηγεσίας του κόμματος και όσων ευθύνονται για το δημοσίευμα που την εμφάνισε ως αποδέκτη χρημάτων για να αποστατήσει.
Σε ανάρτηση της στο Facebook αναφέρει: «Ξεκινάω μηνύσεις. Η Δικαιοσύνη ας αποφασίσει ποιος είναι ο ένοχος».
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
- Ιταλία: Φυγάς παρίστανε το άγαλμα σε χριστουγεννιάτικη φάτνη – Τον εντόπισε ο δήμαρχος
- Στις 16 Δεκεμβρίου η παρουσίαση της «Ιθάκης» στην Πάτρα με ομιλία Τσίπρα
- Η οργή των «γαλάζιων» βουλευτών επισφραγίζει μια παρατεταμένη εσωκομματική κρίση – «Μάλωμα» από Μαξίμου στους αντιδρώντες
- ΚΚΕ για εκλογή Πιερρακάκη στο Eurogroup: Ενορχηστρώνει και συντονίζει την άγρια αντιλαϊκή επίθεση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442