Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελληνική Λύση: «Μου την είχαν φυλαγμένη γιατί δεν ήθελα να μπουν υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής» λέει ο Μυλωνάκης

Ελληνική Λύση: «Μου την είχαν φυλαγμένη γιατί δεν ήθελα να μπουν υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής» λέει ο Μυλωνάκης

Τι υποστηρίζει ο αποχωρήσας βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης.

Για στημένο δημοσίευμα από την ηγεσία της Ελληνικής Λύσης, του Κυριάκου Βελόπουλου, περί δήθεν «αποστασίας» μίλησε ο αποχωρήσας βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης.

Ένα 24ωρο μετά την θύελλα στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, μιλώντας στην εκπομπή Action Σαββατοκύριακο, ο Αντώνης Μυλωνάκης αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της αποχώρησής του από την Ελληνική Λύση. Σημείωσε μάλιστα ότι ο ίδιος επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο Κυρ. Βελόπουλο, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

«Από το Σεπτέμβριο στήνονταν αυτό το χτύπημα το δημοσίευμα με τις βλακείες περί αποστασιών» είπε και υποστήριξε ότι υπήρχε συγκεκριμένος λόγος. «Γιατί εγώ είχα αντιδράσει όταν υπήρχαν σκέψεις να κατέβουν με το κόμμα υποψήφιοι με τη Χρυσή Αυγή, κάποιοι επιλαχόντες. Εγώ δεν το θεωρούσα σωστό και από τότε προφανώς το φύλαγαν χωρίς να καταλάβω τίποτα».

Ερωτηθείς για το τι θα πράξει απάντησε: «Δεν θα κάνω τίποτα δεν μπορώ να πάω απέναντι από το κόμμα που μέχρι χθες ήμουν υποψήφιος, αυτό θα το έκανε μόνο ένας παλιάνθρωπος. Θα δω μετά τι θα κάνω».

Αποκάλυψε δε ότι «ήδη με έχουν καλέσει μικρά κόμματα, εκτός κοινοβουλίου από τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο. Είπα «όχι» γιατί δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη εύκολα πλέον. Ήθα επιστρέψω στη δημοσιογραφία ή θα ασχοληθώ σοβαρά με κάτι που θα μου κινήσει την εμπιστοσύνη.

Δείτε το βίντεο:

Οι αποχωρήσεις

Υπενθυμίζεται ότι από την Ελληνική Λύση αποχώρησε ο Αντώνης Μυλωνάκης και η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, μετά τα όσα συνέβησαν και με την τιμωρία της αλλαγής εκλογικής περιφέρειας που τους επιβλήθη.

Οι αποχωρήσεις από την Ελληνική Λύση των δύο βουλευτών ήρθαν μετά τη πρωτοφανή απόφαση του κόμματος να τους εξορίσει σε άλλες εκλογικές περιφέρειες από αυτές που έχουν εκλεγεί στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, μετά τα δημοσιεύματα που τους ενέπλεκαν σε σενάρια αποστασίας, μετά τις εκλογές, σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης από τη ΝΔ.

Ο Αντώνης Μυλωνάκης και η Αναστασία Αλεξοπούλου αντέδρασαν άμεσα στην απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας του κόμματος με τον κ.Μυλωνάκη να αναφέρει ότι «η απάντηση μου είναι αρνητική» για να κατέβει σε άλλη εκλογική περιφέρεια και ακολούθως ανακοίνωσε την αποχώρησή του, ενώ η κυρία Αλεξοπούλου σε ανάρτησή της έγραψε αρχικά «κρατήστε την καρέκλα της Β1 για τους αγαπημένους σας!» και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Υπενθυμίζεται πως η Επιτροπή αποφάνθηκε πως «οι φερόμενοι ως «συνομιλητές» της ΝΔ, θα κατέλθουν ως υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους. Στόχος της απόφασης είναι να αποδειχθεί το ειλικρινές ενδιαφέρον των εν λόγω βουλευτών για την πατρίδα και μόνον».

Ο τρίτος εκ των βουλευτών της Ελληνικής Λύσης που τιμωρήθηκε με αλλαγή περιφέρειας είναι ο Απόστολος Αβδελάς, ο οποίος εξορίστηκε από την Α’ Θεσσαλονίκης στα Γρεβενά και το αποδέχθηκε.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024