Δροσάκη-Μπουρδούμης: Κοινή εμφάνιση μετά τον χωρισμό τους σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη
Η σχέση τους όπως φαίνεται είναι βαθιά ανθρώπινη. Μπράβο τους!
Το γεγονός ότι χώρισαν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη δε σημαίνει ότι δεν παραμένουν φίλοι, συνεργάτες και γονείς ενός παιδιού. Έτσι, βρέθηκαν να τρώνε μαζί με συναδέρφους σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη.
Συνυπάρχουν, άλλωστε, επαγγελματικά στην ίδια θεατρική παράσταση με την οποία περιοδεύουν.
Μετά την παράσταση λοιπόν, πήγαν για φαγητό με συναδέλφους και τον σκηνοθέτη της παράστασης σε εστιατόριο της συμπρωτεύουσας σύμφωνα με την εκπομπή, Super Κατερίνα.
Το ζευγάρι έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, έτσι δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες.
«Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δύο είναι ο γιος τους. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες» τόνισαν στο Πρωινό Μας.
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ήταν μαζί από το 2019, παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2020 πριν υποδεχτούν τον γιο τους.
Η σχέση τους, όμως, όπως φαίνεται είναι βαθιά ανθρώπινη. Μπράβο τους!
Δείτε το απόσπασμα:
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστοί σταθμοί του Μετρό αύριο στο κέντρο της Αθήνας για τις πορείες στη μνήμη Γρηγορόπουλου
- Αμφιθυμία και αναμονή από τους συνδικαλιστικούς φορείς για τις Συλλογικές Συμβάσεις
- Χριστούγεννα: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- Στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και τον Άγιο Δημήτριο η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ – Συνάντηση με τον μητροπολίτη Φιλόθεο
- Ο Γκουαρντιόλα αποθέωσε τον Μαρέσκα: «Από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο»
- Η νέα γενιά οδηγεί τις πωλήσεις – Πώς βοηθάει το ΑΙ τις επιχειρήσεις




