Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λένα Δροσάκη: Η ανάρτηση μετά τον χωρισμό και οι σβησμένες φωτογραφίες

Λένα Δροσάκη: Η ανάρτηση μετά τον χωρισμό και οι σβησμένες φωτογραφίες

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, οι δυο γνωστοί ηθοποιοί δεν είναι πια μαζί εδώ και τρεις μήνες περίπου, ενώ αποφάσισαν να μην μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη.  Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δημιούργησαν μαζί μια υπέροχη οικογένεια και ο γιος τους, Αναστάσης, παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους και ο συνδετικός τους κρίκος.

Επίσης, εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεχωριστά καμαρίνια για την παράσταση «Photograph 51», στην οποία πρωταγωνιστούν.

Παρόλα αυτά, έχουν παραμείνει διακριτικοί χωρίς να πυροδοτήσουν την κατάσταση περισσότερο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας RealLife, η κρίση στη σχέση του ζευγαριού ήρθε μετά τον αγώνα που έδωσε η Λένα Δροσάκη με το κίνημα #metoo και κατά τη διάρκεια της δικής για την υπόθεση Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός είναι ένα από τα πρόσωπα που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για κακοποιητική συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στάθηκε στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Τάκη Τζαμαργιάς μίλησε στην Real Life και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ζευγάρι που πέρασε από 40 κύματα. Έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και ίσως αυτή η συσσωρευμένη ένταση να τους δημιούργησε πρόβλημα. Τόσο ως ζευγάρι, αλλά και ως επαγγελματίες ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση έχουν άψογη συνεργασία. Πραγματικά εύχομαι να μην είναι οριστικό χωρισμό και να καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα».

Το απόγευμα της Κυριακής 10/4 η Λένα Δροσάκη προχώρησε σε μια αινιγματική ανάρτηση, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τον συννεφιασμένο ουρανό και πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε την λέξη «Ελπίδα» στα αγγλικά.

Με μία ματιά στον λογαριασμό της Λένας Δροσάκη στο Instagram, θα παρατηρήσει κανείς, ότι δεν υπάρχουν κοινά στιγμιότυπα με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, καθώς τα έχει σβήσει, πλέον.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024