Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Πήγε να της πιάσει το χέρι και το τράβηξε - Η αμήχανη στιγμή στο θέατρο

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Πήγε να της πιάσει το χέρι και το τράβηξε – Η αμήχανη στιγμή στο θέατρο

Ένα άβολο στιγμιότυπο καταγράφηκε στο θέατρο ανάμεσα σε Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Η αμήχανη στιγμή ανάμεσά τους κατά τη διάρκεια της υπόκλισης.

Έχουν περάσει λίγα εικοσιτετράωρα από τότε που έσκασε σαν βόμβα η είδηση χωρισμού ανάμεσα σε Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Και μπορεί να μάθαμε όλοι για τον χωρισμό τους πριν από δύο ημέρες, ωστόσο το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έχει αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και μήνες.

Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης προσπαθούν να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο τον χωρισμό τους μετά από τέσσερα χρόνια γάμου για τον μικρό τους γιο Αναστάση.

Οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται για την παράσταση «Photograph 51» στο Υπόγειο Θέατρο Τέχνης. Τον τελευταίο μήνα οι δύο πρωταγωνιστές φέρεται να έχουν ξεχωριστό καμαρίνι.

Και ενώ οι κάμερες είχαν καταγράψει Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρο Μπουρδούμη να πηγαίνουν και να φεύγουν μαζί από το θέατρο, ένα instastory πρόδωσε την αμηχανία επί σκηνής για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι.

Στο βίντεο καταγράφεται ένα άβολο στιγμιότυπο ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Ενώ έχει ολοκληρωθεί η παράσταση και οι ηθοποιοί ετοιμάζονται να υποκλιθούν στο κοινό, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φαίνεται να απλώνει το χέρι του για να πιάσει αυτό της Λένας Δροσάκη.

Η ηθοποιός φαίνεται να τραβά το χέρι της και να φεύγει μόνη μπροστά για να υποκλιθεί στους θεατές της παράστασης. Στη συνέχεια γύρισε πίσω και όλος ο θίασος επέστρεψε μπροστά στην σκηνή για να υποκλιθεί.

Οι δύο αγαπημένοι πρωταγωνιστές έχουν δύο ακόμα παραστάσεις στην Αθήνα, ενώ μετά το Πάσχα η παράσταση φεύγει περιοδεία σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια αλλαγή στον θίασο.

Η πρώτη αντίδραση στον χωρισμό

«Υπάρχει ένα παιδί κι αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μία τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό και δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια» δήλωσε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη για τον χωρισμό.

Λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε και το πρώτο σχόλιο για τον χωρισμό τους από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ρωτήθηκε για τον χωρισμό τους στην εκπομή «Mega Καλημέρα».

«Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, ξέρω πώς να χειριστώ κάποιες καταστάσεις.

Στην παρούσα φάση, η Λένα προτίμησε να μιλήσει δίνοντας μία γραπτή δήλωση, αλλά εγώ δεν θα πω τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Δροσάκη – Μπουρδούμης: Το χρονικό της σχέσης

Οι δύο ηθοποιοί έγιναν ζευγάρι το 2018. Αλλά η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε έναν χρόνο μετά. Είχαν επιλέξει να την κρατήσουν κρυφή.

Ήταν το καλοκαίρι του 2020, λίγο πριν υποδεχτούν τον γιο τους, που αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σε συνέντευξη που έδωσε πριν από περίπου έναν χρόνο, η Λένα Δροσάκη μίλησε για τους πρώτους μήνες της σχέσης τους.

«Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Προσπαθούσαμε να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή γράφτηκε σε κάποιο περιοδικό και ο αδερφός μου με ρωτούσε αν είναι αλήθεια.

Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και τον ρωτούσα τι θα πω εγώ τώρα…

Τους είπα ότι ισχύει αλλά ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε τώρα. Ήμασταν τέσσερις πέντε μήνες ήδη μαζί. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα.

Στο 11μηνο έμεινα έγκυος. Ο Αλέξανδρος στους τρεις μήνες που γέννησα με ρωτούσε πότε θα κάνουμε το δεύτερο» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024