Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό από τη Λένα Δροσάκη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό από τη Λένα Δροσάκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την είδηση του χωρισμού από τη Λένα Δροσάκη.

Λίγες ώρες αφού έσκασε σαν βόμβα η είδηση χωρισμού του από τη Λένα Δροσάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Είχε προηγηθεί η αντίδραση της Λένας Δροσάκη στην είδηση του χωρισμού τους μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ρωτήθηκε για τον χωρισμό τους στην εκπομή «Mega Καλημέρα».

«Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, ξέρω πώς να χειριστώ κάποιες καταστάσεις.

Στην παρούσα φάση, η Λένα προτίμησε να μιλήσει δίνοντας μία γραπτή δήλωση, αλλά εγώ δεν θα πω τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ήταν πριν από λίγες ώρες που έγινε γνωστή η είδηση χωρισμού ανάμεσα στη Λένα Δροσάκη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες.
Φαίνεται πως Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης προσπαθούν να διαχειριστούν τη νέα συνθήκη στη ζωή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ειδικά από τη στιγμή που έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί.

Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης αυτή την περίοδο συνεργάονται στο θέατρο και την παράσταση «Photograph 51», στο Υπόγειο Θέατρο Τέχνης από τον περασμένο Νοέμβρη.

Μετά την είδηση για τον χωρισμό τους, οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών τους απαθανάτισαν να πηγαίνουν και να φέξω από το θέατρο.

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όχι μόνο πήγαν μαζί αλλά και αποχώρησαν μαζί από το θέατρο μετά την παράσταση. Οι φήμες για τον χωρισμό τους κυκλοφορούσαν εδώ και λίγες εβδομάδες. Η είδηση, ωστόσο, έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρωινό Μας».

Το ζευγάρι έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε αποκλειστικά η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το ζευγάρι δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες.

Η πρώτη αντίδραση από τη Λένα Δροσάκη

«Υπάρχει ένα παιδί κι αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μία τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό και δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια» δήλωσε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομή του ΣΚΑΪ η Λένα Δροσάκη.

«Δύσκολος ο χωρισμός τους»

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης που αποκάλυψε την είδηση του χωρισμού ανέφερε πως ο χωρισμός τους «δεν είναι εύκολος. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024