Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λένα Δροσάκη: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Λένα Δροσάκη: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Η Λένα Δροσάκη, μικρό χρονικό διάστημα μετά τη γνωστοποίηση του χωρισμού της από τον Αλέξανδρου Μπουρδούμη, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη.

Ήταν πριν από λίγες μόλις ημέρες που έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση χωρισμού ανάμεσα σε Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Δύο εβδομάδες αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, η Λένα Δροσάκη παραχώρησε στο parallaximag.gr και τον Γιώργο Σταυρακίδη την πρώτη συνέντευξη.

Η Λένα Δροσάκη δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη αναφορά στην προσωπική της ζωή μετά και τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Εξήγησε εξήγησε πως είναι ένας άνθρωπος που της αρέσει το «μοίρασμα» της ζωής της, ενώ αποκάλυψε και όσα εύχεται για τον εαυτό της.

Οι ευχές της Λένας Δροσάκη για το μέλλον

Μια ευχή ωστόσο που κάνει για τον άντρα που θα ήθελε να στέκεται πλάι της έστω και για μια ημέρα δεν θα μπορούσε να μη συνδεθεί και με τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

«Είμαι ένας άνθρωπος που αναζητώ στη ζωή μου το μοίρασμα. Μεγάλωσα και σε μια οικογένεια μεγάλη με τρία αδέρφια, μια μαμά και έναν μπαμπά που φρόντιζαν πολύ την έννοια της οικογένειας.

Και γι’ αυτό μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι τη ζωή μου. Όλα είναι επιλογές. Επιλέγουμε να έχουμε καλούς φίλους, καλούς ανθρώπους δίπλα μας. Και όταν αυτό πλέον αλλάζει, απομακρυνόμαστε για να μη γίνει κάτι άρρωστο» σημείωσε η Λένα Δροσάκη.

Με αφορμή ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι εύχεται για τον εαυτό της, η Λένα Δροσάκη δήλωσε αξιοποίησε ένα κομμάτι από τη Ρόζαλιντ. «Θα σου πω κάτι από τη Ρόζαλιντ. «Εύχομαι να ξυπνάω το πρωί και να μη νιώθω το βάρος της επόμενης μέρας.

Να νιώθω σημαντική, να νιώθω άνετα όταν είμαι μόνη μου, να νιώθω άνετα όταν είμαι ανάμεσα στους ανθρώπους. Να με φιλήσουν, να γεννηθώ ένα παιδί που το αγαπάνε και το φροντίζουν. Να δω τον πατέρα μου να καμαρώνει για μένα. Να μυρίζω τον φρέσκο αέρα στην κορυφή του βουνού. Και ένας άντρας να στέκεται πλάι μου. Ή έστω κάτι τέτοιο για μια τουλάχιστον ημέρα».

Μιλώντας για την παράσταση στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, η ηθοποιός σημείωσε πως θέλει οι θεατές να πάρουν το καλύτερο. «Να μετακινηθεί. Να μη φύγει όπως ήρθε. Αυτό πρέπει να συμβαίνει σε όλη μας τη ζωή. Αλλιώς θα μείνουμε στάσιμοι. Θα βαλτώσουμε και θα πνιγούμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024