Τι απαντά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη συμμορία ναρκωτικών και την επιστολή στον πατέρα της Καρολάιν
Τι λέει ο δικηγόρος του καταδικασμένου για τη δολοφονία της Καρολάιν, πιλότου, για την επιστολή στον πατέρα της και τις φήμες για εμπλοκή σε συμμορία ναρκωτικών.
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αρνείται δια του συνηγόρου του, ότι έστειλε επιστολή στον πατέρα της Καρολάιν, με την οποία παραδεχόταν ότι σκότωσε την κόρη του για να σώσει τη Λυδία από συμμορία ναρκωτικών στην οποία είχε μπλέξει.
Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι κατηγορηματικός: «Σε καμία περίπτωση η συγκεκριμένη επιστολή δεν έχει αποσταλεί από τον εντολέα μου. Οποιοδήποτε έγγραφο εξέρχεται από το κατάστημα κράτησης, όπου κρατείται, θα είχε εξάλλου σίγουρα πρωτόκολλο και γνήσιο υπογραφής από το ίδιο το κατάστημα, άρα δεν μπορεί να υφίσταται και πρακτικά, πλην, ότι δεν το έπραξε ποτέ» υποστηρίζει, μιλώντας στο star.
Η θέση του εντολέα μου είναι συγκεκριμένη, ότι «δε θα προέβαινε σε καμία ενέργεια που θα έβλαπτε την οικογένειά του, αλλά και την οικογένεια φυσικά της Καρολάιν Κράουτς και οτιδήποτε γενικά αφορά στον περίγυρο του παιδιού» λέει ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.
«Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ακουστεί πράγματι διάφορα, είτε για διακίνηση ναρκωτικών, είτε για συμμορία θανάτου, είτε για οτιδήποτε μπορούσε να υπάρχει εκείνη τη χρονική περίοδο σε όλη την Ελλάδα… Παρόλα αυτά, τόσο από την έρευνα της αστυνομίας, όσο και από τις εισαγγελικές αρχές, δεν προέκυψε η οποιαδήποτε εμπλοκή του εντολέα μου, με την οποιαδήποτε έτερη πράξη, πλην αυτής που έχει ομολογήσει» απαντά τέλος, στα περί εμπλοκής του πιλότου σε συμμορία ναρκωτικών.
Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 24 Απριλίου θα συνεχιστεί η δική του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου σε δεύτερο βαθμό, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.
- Πυρ ομαδόν κατά της πρότασης για δόμηση σε περιοχές Natura
- Ο Κάνιε Γουέστ κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου και στη Γαλλία
- Τα ενοίκια «καίνε» το πορτοφόλι των νοικοκυριών
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο νεαροί που εκβίαζαν φίλο τους για χρήματα
- Ουγγαρία: Ο νέος πρωθυπουργός δεσμεύεται να αναστείλει τη λειτουργία των κρατικών ΜΜΕ
- K‑POP Demon Hunters: Το απόλυτο fan‑experience για μικρούς και μεγάλους
- Μυτιλήνη: Κλιμακώνουν οι κτηνοτρόφοι – Νέα κινητοποίηση την Πέμπτη
- Champions League: Μπάγερν – Ρεάλ και Άρσεναλ – Σπόρτινγκ για τα δύο τελευταία «εισιτήρια» των ημιτελικών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442