Σκότωσε τον αρραβωνιαστικό της μπροστά στα δύο παιδιά της μέσα στο διαμέρισμά τους στο Τέξας
Μετά τη δολοφονία του αρραβωνιαστικού της η 25χρονη προσπαθεί να ράψει τις πληγές που είχε προκαλέσει με το μαχαίρι
Μία 25χρονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 32χρονο αρραβωνιαστικό της στο Χιούστον του Τέξας. Σύμφωνα με την αστυνομία η 25χρονη Liliana Cervantes σκότωσε τον 32χρονο Nathan Freeman στο διαμέρισμά τους, στις 20 Μαρτίου.
Η δολοφονία έγινε, μάλιστα, μπροστά στα μάτια του 4χρονου παιδιού που είχε αποκτήσει η Cervantes από προηγούμενη σχέση της και της μόλις 6 μηνών κόρης που είχε με τον Freeman.
Σύμφωνα με την μητέρα του 32χρονου, το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από δύο χρόνια μέσω Facebook. Η 25χρονη είχε διαλέξει πρόσφατα το νυφικό για τον γάμο τους που σχεδίαζαν για το φθινόπωρο. «Τους επισκεφθήκαμε την Ημέρα των Ευχαριστιών και έμοιαζαν ευτυχισμένοι» πρόσθεσε η ίδια.

Για την ώρα το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει άγνωστο με την 25χρονη να λέει στους αστυνομικούς ότι έπαθε «μπλακ άουτ» την ώρα του φόνου.
Αυτό που μας είπε ότι θυμάται είναι ότι κάποιος της έριξε νερό στο πρόσωπο αλλά στη συνέχεια όλα «μαύρισαν» ξανά, δήλωσε αστυνομικός. «Το επόμενο που θυμάται είναι να προσπαθεί να ράψει τις πληγές του θύματος και να καλεί τις αρχές» πρόσθεσε ο ίδιος.
Σύμφωνα με τη δικογραφία από το διαμέρισμα κατασχέθηκε ένα κουζινομάχαιρο. Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι το θύμα δέχθηκε τρία χτυπήματα από μαχαίρι με ένα εξ αυτών να γίνεται στο στήθος του.
Η 25χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα και ορίστηκε εγγύησης 150.000 δολαρίων.
Πηγή φωτογραφιών: nypost.com
- Χρέη: Προχωρά η ψηφιακή χαρτογράφηση οφειλών σε Δημόσιο και τράπεζες
- Μητσοτάκης – Ερντογάν έμειναν σε «ήρεμα νερά» και τήρησαν τα συμφωνηθέντα σε μία ακόμα «εθιμοτυπική» συνάντηση
- Νέα κούρσα εξοπλισμών στον ορίζοντα – Με τι όπλα θα γίνει ο επόμενος μεγάλος πόλεμος
- «Στάση / ποτάμι»: Το δυστύχημα των Τεμπών γίνεται θεατρικό έργο στο «Ίσον»
- Γιατί οι δημοκρατικοί ηγέτες του κόσμου αποφεύγουν το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ… όπως ο διάολος το λιβάνι
- Αρκάς: Η καλημέρα σε κλίμα Τσικνοπέμπτης
- Ένταση και φωτιά σε πτέρυγα των φυλακών Τρικάλων
- Τσάι: Είναι το καλύτερο ρόφημα για το πρωί;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442