Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φρίκη στις ΗΠΑ: Πέταξε σε λίμνη με αλιγάτορες τον δίχρονο γιο του

Φρίκη στις ΗΠΑ: Πέταξε σε λίμνη με αλιγάτορες τον δίχρονο γιο του

Προηγουμένως ο 21χρονος είχε σκοτώσει και τη γυναίκα του.

Αντιμέτωποι με μια φρικιαστική υπόθεση βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, την προηγούμενη εβδομάδα.

Ένα δίχρονο αγοράκι που αγνοούνταν βρέθηκε νεκρό στο στόμα ενός αλιγάτορα, με τον πατέρα του να κατηγορείται για διπλή δολοφονία -μητέρας και γιου.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, ο πατέρας οδηγήσε σε μία λίμνη με αλιγάτορες το μικρό παιδί και φέρεται να το έριξε ο ίδιος μέσα στο νερό, προκαλώντας του «θανάσιμα τραύματα».

«Λόγω των εξαιρετικά σοβαρών καταγγελιών γύρω από αυτές τις τραγικές απώλειες, η έρευνά μας επικεντρώνεται επί του παρόντος στη συλλογή πληροφοριών για τα γεγονότα και τις συνθήκες της υπόθεσης, καθώς και για την ψυχική κατάσταση του πελάτη μας», ανέφερε η δικαστική εκπρόσωπος Σάρα Μόλο για τον 21χρονο Τόμας Μόσλεϊ.

Είχε βρεθεί νεκρή η μητέρα του

Ο μόλις δύο ετών Τάιλεν είχε δηλωθεί αγνοούμενος λίγες ώρες νωρίτερα, αφού είχε εντοπιστεί νεκρή η μητέρα του, Πασούν Τζέφερι στο διαμέρισμά της.

«Ένα ματωμένο δακτυλικό αποτύπωμα σε ένα μπουκάλι καθαρισμού που είχε τοποθετηθεί σκόπιμα κάτω από το κρεβάτι στον τόπο του εγκλήματος ταυτοποιήθηκε πως είναι του Μόσλεϊ», ανέφερε η ένορκη κατάθεση.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο δίχρονος δεν βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος και οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Την επόμενη μέρα, ένας αλιγάτορας εντοπίστηκε λίγα μίλια μακριά από το σημείο όπου η Τζέφερι βρέθηκε νεκρή, να έχει κάτι στο στόμα του, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Αφού οι αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον του αλιγάτορα, αυτός άφησε τη λεία του, με τους αστυνομικούς να ανακαλύπτουν ότι επρόκειτο για το άψυχο σώμα του μικρού Τάιλεν, το οποίο ήταν άθικτο.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024