Ο Τάσος Δουβίκας κάνει πράγματα και θαύματα τη φετινή σεζόν με τα χρώματα της Άλκμααρ στην Ολλανδία.
Συγκεκριμένα ο 23χρονος επιθετικός έχει σκοράρει 13 τέρματα σε 24 ματς στην Eredivisie και βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ της Ολλανδίας μαζί με τον Σίμονς της Αϊντχόφεν.
Όπως είναι λογικό λοιπόν ο νεαρός άσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων κυρίως από Γερμανία και Βέλγιο, ενώ φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο και του Ζοζέ Μουρίνιο.
Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός δε φαίνεται να είναι ευχαριστημένος με τους Τάμι Έιμπραχαμ και Αντρέα Μπελότι με τον Δουβίκα να αποτελεί μία λύση για τους «τζιαλορόσι», με τον Πορτογάλο Αθλητικό διευθυντή τους Τιάγκο Πίντο να τσεκάρει εξονυχιστικά τον Δουβίκα, και να ενημερώνει τον «Special One» για την πρόοδο του 23χρονου.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους