Ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ (17:30) στο εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Super League, το οποίο ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει στις 5 Φεβρουαρίου, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω της περίφημης υπόθεσης της μεζούρας.
Οι δύο ομάδες, αφού η ΑΕΚ έχασε στις δικαστικές αίθουσες, θα βρεθούν σήμερα αντιμέτωπες στο Περιστέρι, σε ένα ματς που ενδεχομένως να κρίνει πολλά, όσον αφορά στην πρώτη θέση της τελικής βαθμολογίας της κανονικής περιόδου της Super League.
Μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ο διαιτητής Δημήτρης Καραντώνης και οι βοηθοί του βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Περιστερίου και έλεγξαν τις δύο εστίες, για να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και το ματς θα γίνει κανονικά.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.