Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον ΟΦΗ (05/03) με τον Ματίας Αλμέιδα να ανακοινώνει τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο.
Ο Αργεντινός τεχνικός, είδε στη χθεσινή (03/03) προπόνηση να συμμετέχει κανονικά ο Τομ Φαν Βέερτ και τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για το ματς με τους Κρητικούς.
Έτσι λύνεται σε κάποιο βαθμό το πρόβλημα που είχε η «Ένωση» με τους επιθετικούς για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ο Λιβάι Γκαρσία είναι τραυματίας και θα απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες, ενώ ο Αραούχο είχε δηλωθεί να εκτίσει κάρτες.
Εκτός βρίσκεται ο Γαλανόπουλος, ο οποίος προφυλάσσεται εξαιτίας ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο, ο τιμωρημένος Σιμάνσκι, αλλά και ο Μοχαμαντί που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, όπως επίσης και ο χειρουργημένος Μαχαίρας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.