Σωτήρης Ξενάκης: «Όταν βρεθείς στην εντατική και βλέπεις τον δημιουργό σου…»
«Πήγα στο νοσοκομείο τότε...»
Ο Σωτήρης Ξενάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» στο MEGA και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το έμφραγμα που έπαθε σε αρκετά νεαρή ηλικία.
Ο δημοσιογράφος, όπως ανέφερε, κάπνιζε δύο πακέτα την ημέρα, του αρέσει αρκετά το φαγητό και ένας συνδυασμός με κακές εξετάσεις, τον οδήγησαν έξω από το νοσοκομείο.
«Δεν έκανα πολλές εξετάσεις. Ήμουν λίγο πάνω από τα 30 όταν μου συνέβη το έμφραγμα. Μετά το έμφραγμα κατάλαβα ότι αυτό που θεωρούσα ως χοληστερίνη νορμάλ 220, δεν είναι νορμάλ. Όπως επίσης και το κάπνισμα» θα πει αρχικά.
«Πήγα στο νοσοκομείο τότε με έναν πόνο, δεν σκέφτηκα ότι περνάω έμφραγμα και πέταξα έξω από το νοσοκομείο το τσιγάρο. Με πήρε ο γιατρός, με έβαλε στην εντατική, μου έκανε θρομβόληση και με έσωσε» συμπλήρωσε.
«Το τσιγάρο είναι κάτι που δεν κόβεται εύκολα και το έκοψα σε μία μέρα. Όταν βρεθείς στην εντατική και βλέπεις τον δημιουργό σου πάνω και λες μήπως πρέπει να τον συναντήσεις, το κόβεις. Δεν χρειάζεται να φτάσεις μέχρι εκεί όμως» κατέληξε.
Δείτε όσα είπε
- Οι συμβουλές του Μπουφόν στον Νόιερ για τη σωστή απόφαση και η εξομολόγηση του Ιταλού (vid)
- Η τηλεπερσόνα Κάρολ Ράντζιβιλ – Συνδέεται με τους Κένεντι, το όνομά της βρίσκεται στα αρχεία Έπσταϊν
- Παλλήνη: Βίντεο ντοκουμέντο – Το τροχαίο που προκάλεσε μεθυσμένος οδηγός με τα ανήλικα παιδιά του στο αυτοκίνητο
- Η ενδεκάδα της Εθνικής για το φιλικό με την Παραγουάη (pic)
- Ελλάδα Κ21 – Μάλτα Κ21 5-0: Σαρωτική η Εθνική, έκανε το 6/6!
- Απίστευτο περιστατικό σε πλοίο για Κρήτη: Γυμνός άνδρας φέρεται να εισέβαλε σε καμπίνα μαθητριών σχολικής εκδρομής




