Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Dragons Den: Τα τίναξε και αποχώρησε εξοργισμένος ο Πολ Ευμορφίδης

Dragons Den: Τα τίναξε και αποχώρησε εξοργισμένος ο Πολ Ευμορφίδης

«Την κοπανάω! Έφυγα! Τέλος!»

Μια απρόσμενη αποχώρηση είχαμε στο νέο επεισόδιο του Dragons Den που ήρθε, το βράδυ της Παρασκευής, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τον ιδρυτή της COCO-MAT, Πολ Ευμορφίδη που σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε απρόσμενα από το πλατό ύστερα από μια έντονη διαμάχη λεκτική με την έτερη επενδύτρια, Μαρία Χατζηστεφανή.

Ειδικότερα, τόσο η πρόεδρος της Rodial Group όσο και ο Πολ Ευμορφίδης εξέφρασαν το αρχικό του ενδιαφέρον για την ιδέα που τους παρουσίασε ο διαγωνιζόμενος σχετικά με παιχνίδι που θα υποστήριζε και την γραφή braille.

Αμέσως, όμως, ο επενδυτής δήλωσε πως τελικά δεν θα καταθέσει πρόταση για αυτό και η Μαρία Χατζηστεφανή ήταν η μόνη που εξέφρασε την δική της πρόταση.

Όταν όμως ο διαγωνιζόμενος του Dragons Den δεν την δέχθηκε και αποχωρούσε από το πλατό του πρότζεκτ επενδύσεων του ΑΝΤ1, ο Πολ Ευμορφίδης έσπευσε να τον αγκαλιάσει. Μια κίνηση που παραξένεψε ιδιαίτερα την Μαρία Χατζηστεφανή μετά την βιαστική άρση του ενδιαφέροντος του.

Έγινε χαμός

«Τι να πω, Πολ! Είχες βγει πριν από δέκα λεπτά και τώρα τελευταία στιγμή αγκαλιάζεστε; Τι πράγματα είναι αυτά;» αναφώνησε η επενδύτρια.

«Το ένα πράγμα είναι το συναίσθημα και το άλλο είναι η λογική. Εγώ είμαι λοιπόν παρορμητικός άνθρωπος, για να το ακούσετε όλοι και δουλεύω με το συναίσθημα» τόνισε ο Πολ Ευμορφίδης για να δηλώσει ο Χάρης Βαφειάς, με τη σειρά του, πως «τον κανόνα του παιχνιδιού όμως δεν τον έχω φτιάξει εγώ. Δεν μπορούμε να λέμε πρώτα εκτός και μετά εντός».

«Δεν θέλω κανόνες γιατί μπορώ και να φύγω! Την κοπανάω! Έφυγα! Τέλος! Δεν θέλω κανόνες, δεν μπαίνω σε κανόνες. Τέλος για σήμερα, θα τα πούμε άλλη φορά. Λοιπόν, άντε γεια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο επενδυτής του Dragons Den αποχωρώντας εξοργισμένος από το πλατό.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024