Ελεονώρα Μελέτη: Η μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή της – Τι ανακοίνωσε η ίδια
«Είναι η τελευταία φορά που σας λέμε...»
Όπως ήταν ήδη γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, το «ΜEGA Καλημέρα» από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου αλλάζει ώρα μετάδοσης καθώς η εκπομπή της Ανθής Βούλγαρη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλου, «Κοινωνία Ώρα MEGA», παρατείνεται για μια ώρα λόγω της προεκλογικής περιόδου.
Όλες αυτές τις μέρες, η Ελεονώρα Μελέτη δεν είχε κάνει καμία αναφορά για την αλλαγή on air. Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής (17/2) η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε τις φήμες και ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι θα τους λέει «Καλημέρα» πλέον στις 9:00 και όχι στις 8:04.
«Καλημέρα 8:04 αλλά, είναι η τελευταία φορά που θα σας πούμε καλημέρα 8:04. Ακούστηκε λίγο μακάβριο αλλά θέλω να σας πω ότι από τη Δευτέρα θα ξεκινάω την εκπομπή μας στις 9:00», είπε συγκεκριμένα.
Και εξήγησε ότι «έχει γίνει μια αλλαγή μικρή στο πρόγραμμα του σταθμού μας λόγω των εκλογών που θα έρθουν και επειδή οι ανάγκες είναι μεγάλες στην πολιτική επικαιρότητα, με πολλή αγάπη παραχωρούμε μια ώρα από την εκπομπή μας στην εκπομπή του Ιορδάνη και της Ανθής… Δε θα αλλάξει κάτι απλά εμείς θα κοιμηθούμε μια ώρα παραπάνω».
«Δε θα γίνει κάτι άλλο»
Χθες ο Κώστας Τσουρός σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» μίλησε για την αλλαγή που θα υπάρξει στην εκπομπή λόγω της επικαιρότητας.
«Μία ώρα λιγότερο εκπομπή. Τι αλλαγές; Αυτό που κάναμε, θα κάνουμε κι από Δευτέρα. Δε θα γίνει κάτι άλλο. Ούτως ή άλλως γίνεται λόγω επικαιρότητας, εκλογών. Για να μην έχετε απορία, το ξέραμε από πέρυσι ότι θα γίνει αυτό και θα είμαστε λιγότερο στην προεκλογική περίοδο. Από την στιγμή που θα υπάρχει μια τετράωρη ενημερωτική εκπομπή, εμείς θα είμαστε δύο ώρες παρά κάτι και θα πρέπει να καλύπτουμε την ψυχαγωγία», σημείωσε.
- Στη Μέση Ανατολή το USS Tripoli με 3.500 Αμερικανούς πεζοναύτες
- Το μεγάλο στοίχημα των τρισεκατομμυρίων: Ποιος ενορχηστρώνει την επόμενη παγκόσμια ανατροπή;
- Παναθηναϊκός: Η «αφλογιστία» του Πελίστρι δημιουργεί σενάρια για το μέλλον
- Επέστρεψε από τις ΗΠΑ ο Αβδάλας: Τι ισχύει με το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό κι αν μπορεί να αγωνιστεί
- Μαρινέλλα: Η βαριά κληρονομιά που αφήνει πίσω της η «Μεγάλη Κυρία» του ελληνικού τραγουδιού
- Πάτρα: Παραδόθηκε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το 10 μηνών βρέφος – Πού οφείλονται τα τραύματα






