Αλεξίου – Πρωτοψάλτη τραγουδούν πρώτη φορά μαζί για χάρη του Νίκου Αντύπα
Η Χάρις Αλεξίου και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδούν πρώτη φορά μαζί
Η Χάρις Αλεξίου και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντιούνται πρώτη φορά ερμηνευτικά και, με συνδετικό κρίκο τον Νίκο Αντύπα, αγκαλιάζουν μοναδικά το «Πως Ν’ Αγαπώ», ένα από τα τελευταία τραγούδια που έγραψε ο θρυλικός δημιουργός λίγο πριν φύγει από τη ζωή.
Τους στίχους υπογράφει ο Νίκος Μωραΐτης, ένας στιχουργός ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με τις δύο εμβληματικές ερμηνεύτριες.
Μετά το «Ελεύθερος Ξανά», το «Πως Ν’ Αγαπώ», είναι το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, στο πλαίσιο της δισκογραφικής συνεργασίας που ετοίμαζε ο Νίκος Αντύπας με την Άλκηστη και πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα.
«Αν η αγάπη είχε οδηγίες χρήσεως θα είχαμε σωθεί»… Αυτό μας τραγουδούν η Χάρις και η Άλκηστις. Φίλες και φίλοι, καλή σας ακρόαση!
Ακούστε το βίντεο
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
- ΕΝΦΙΑ: Τα δύο «κλειδιά» για φορο-εκπτώσεις
- Το beef του Ράσελ Κρόου με το Gladiator II συνεχίζεται – «Δεν εκτίμησαν την πρώτη ταινία»
- Θέλει τρόπο: Το μυστικό των επιτυχημένων ανθρώπων για να «πιάνουν» τους στόχους τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442