Αρκάς: Το συγκλονιστικό σκίτσο για τον σεισμό στην Τουρκία
Χιλιάδες κατοίκοι σε Τουρκία και Συρία, βρίσκονται αντιμέτωποι με τα δεινά του Εγκέλαδου
Ο σεισμός στην Τουρκία έχει προκαλέσει τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων. Ο Αρκάς αφιερώνει το σημερινό του σκίτσο στα θύματα του Εγκέλαδου.
Οι νεκροί σε Τουρκία και Συρία έχουν ξεπεράσει τις 4.300, την ώρα που οι τραυματίες έχουν φθάσει τις 15.000.
Χιλιάδες άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι, καθώς το σπίτι τους κατέρρευσε μετά τον σεισμό.
Χιόνι και χαλάσματα
Στο σκίτσο του για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία ο Αρκάς δείχνει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο να βρίσκεται πάνω σε ένα κομμάτι μπετόν και πέτρες.
Η παρουσία του χιονιού μαρτυρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες μέσα στις οποίες οι διασώστες δίνουν μάχη στα χαλάσματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν παγιδευμένους πολίτες.
Το σκίτσο έχει μαύρο, όπως η «μαύρη» ημέρα που ξημέρωσε για χιλιάδες κατοίκους σε Τουρκία και Συρία, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τα δεινά του Εγκέλαδου μετά το πιο καταστροφικό χτύπημα εδώ και δεκαετίες.
Δείτε το:
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Θ’)
- Είναι αυτή η καλύτερη δίαιτα από τη μέση ηλικία και μετά;
- Βροχερός ο καιρός την Τρίτη σε όλη τη χώρα – Τι θα γίνει στην Αττική
- Οι αλλαγές στην ετήσια άδεια των εργαζομένων
- Όλα όσα δεν κατάλαβε ο Τζέφρι Έπσταϊν για την «Λολίτα» του Βλαντίμιρ Ναμπόκοφ
- Δέκα παράξενες συνήθειες που «φωνάζουν» ευφυΐα






