Άλκμααρ – Ουτρέχτη 5-5: «Όργια» από Δουβίκα και Παυλίδη – Έκαναν χατ τρικ και οι δύο
Δουβίκας και Παυλίδης πέτυχαν χατ τρικ στο ματς της χρονιάς μεταξύ Άλκμααρ και Ουτρέχτης που έληξε με το εντυπωσιακό 5-5. «Τρελό πάρτι» από τους δύο Έλληνες επιθετικούς
Το παιχνίδι της Άλκμααρ με την Ουτρέχτη διεκδικεί τον τίτλο του αγώνα της χρονιάς, αλλά η είδηση που ενδιαφέρει τους Έλληνες φιλάθλους είναι φυσικά το «πάρτι» που έστησαν οι δύο συμπατριώτες μας, Παυλίδης και Δουβίκας.
Οι δύο Έλληνες επιθετικοί «έσπασαν» τα κοντέρ με την απόδοσή τους, καθώς πέτυχαν χατ τρικ, εντυπωσιάζοντας με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν.
Παυλίδης και Δουβίκας έκαναν άνω κάτω τις δύο άμυνες και τα ονόματα τους φιγουράρουν σε όλα τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, μετά την μεγάλη «μάχη» που έδωσαν για να οδηγήσουν στη νίκη τις ομάδες τους.
Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν τελικά ισόπαλες αλλά είναι σίγουρο ότι Παυλίδης και Δουβίκας κατάφεραν να γίνουν πρώτο θέμα στην Ολλανδία και φυσικά στην χώρα μας.
Ο Δουβίκας σκόραρε στο 12′ και στο 17′ αλλά η «απάντηση» του Παυλίδη ήταν άμεση καθώς ο τελευταίος έκανε το 2-2 στο 31′ και το 3-2 για την Άλκμααρ στο 34′.
Ο Δουβίκας πέτυχε το τρίτο του γκολ στο 65′ δίνοντας προβάδισμα στην Ουτρέχτη (3-4) αλλά ο Παυλίδης έκανε στο 78′ το 5-4 για την Άλκμααρ.
Τελικά η μεγάλη «μάχη» βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με το εντυπωσιακό 5-5 ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δουβίκας πέτυχε και τέταρτο γκολ το οποίο ακυρώθηκε μετά από εξέταση της φάσης στο VAR, ενώ είχε και δύο ασίστ.
Ήταν Μάιος του 2011 όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα πετύχαινε ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν μπει σε ελληνικό γήπεδο και σχεδόν 15 χρόνια μετά, οι Νέοι της Μπενφίκα το... αντέγραψαν σχεδόν στο 100%!
Το θέμα του μισθού του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν παραμένει στην επικαιρότητα, με έγγραφο που διέρρευσε να έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη Σερβία.