Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο άλλος Λαουτάρο μετά το Μουντιάλ, η Γιουνάιτεντ και ο γνωστός Μουρίνιο

Ο άλλος Λαουτάρο μετά το Μουντιάλ, η Γιουνάιτεντ και ο γνωστός Μουρίνιο

Πίσω στον μήνα δράσης Νοέμβρης-Δεκέμβρης που κρίθηκε ένα Μουντιάλ;

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ήταν «φάντασμα». Όχι ντεφορμέ… αόρατος. Τόσο κακός που με τον τρόπο του έπαιξε τελικά καθοριστικό ρόλο προκειμένου η Αργεντινή να κατακτήσει τον τίτλο!

«Υπέφερα από τους πόνους στον αστράγαλο. Πραγματικά δεν μπορούσα» δικαιολογήθηκε δημόσια όταν όλα είχαν τελειώσει. Προφανώς όμως με τον Λιονέλ Σκαλόνι το συζήτησε νωρίτερα. Εξ ου και ο νεαρός τεχνικός με μπόλικο «θράσος» έσβησε από το χαρτί της 11άδας τον βασικό σέντερ φορ για χάρη του x-factor Χουλιάν Άλβαρες: Εκείνου που με 4 γκολ και 1 ασίστ έγινε ο πιο πιστός «στρατιώτης» στο τάγμα του Λιονέλ Μέσι.

Ο Λαουτάρο του Κατάρ ότι είχε να δώσει στη νέα κάτοχο, το προσέφερε τελικά στη διαδικασία των πέναλτι με τους Ολλανδούς: Η κρίσιμη εύστοχη τελευταία εκτέλεση για το εισιτήριο των ημιτελικών. Δεν το λες λίγο.

Δεν το λες όμως και ανάλογο των «κυβικών» ενός σταρ που από την ημέρα που επέστρεψε στην Ιταλία είναι πιθανότατα ο πιο hot επιθετικός της Ευρώπης.

Απόψε με την Κρεμονέζε έβαλε και τα δύο της Ίντερ, σε μια ανατροπή που έστειλε τους Νερατζούρι ξανά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στη σκόνη πίσω από τον καλπασμό της Νάπολι. Έφτασε τα έξι στα έξι τελευταία παιχνίδια ο 25χρονος.

Έξι σε τρεις εβδομάδες: Τόσα που τον επανέφεραν για τα καλά στη κουβέντα που γίνεται στο μεγάλο μεταγραφικό τραπέζι. Ο Τεν Χαγκ λέει, τον θέλει στη Γιουνάιτεντ. Ποιος είπε όμως ότι είναι απλό να τον «βγάλει» από το Μιλάνο…

Ta 88 γκολ και οι 30 ασίστ με την Ίντερ σε 4,5 χρόνια σε συνδυασμό με την ηλικία του αλλά και το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται καλοκαίρι του 2026, τον κατατάσσουν σε επίπεδο «100 εκατ ευρώ».

Εύκολα τα λες και τα διαβάζεις. Δύσκολα τα δίνεις ακόμη και για κάποιον με άδεια license to kill …

Αν είναι κομμάτι της εξίσωσης και η ελπίδα για την «ανατροπή» στη Serie A; Τυπικά ναι. Η Ίντερ όσο νικά ελπίζει. Πρακτικά όμως την απάντηση την έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο για όλους: «Θέλω να συγχαρώ την Νάπολι για το πρωτάθλημα, το έχουν κερδίσει δίκαια» υποστήριξε ο Special One με τον γνωστό special τρόπο του.

Και βέβαια πάντα με επιχειρήματα: «δεν βλέπω κάποια αντίπαλό της να μπορεί να κάνει 7-8 νίκες στην σειρά, ειδικά με την έλλειψη σταθερότητας που παρουσιάζουν η Ίντερ και η Μίλαν.

Το σκουντέτο είναι ήδη δικό τους» πρόσθεσε λίγο πριν επιβιβαστεί στο λεωφορείο για τον ιταλικό νότο: Νάπολι-Ρόμα αύριο βράδυ (21:45) και η μισή Serie A τον περιμένει να βγάλει εκείνος τα… κάστανα από τη φωτιά.

H Νάπολι φέτος έχει συγκεντρώσει τους 50 στο μάξιμουμ των 57 βαθμών που προκύπτουν στη σούμα 19 αγωνιστικών.

Έχει όλη και όλη μια ήττα, από την Ίντερ. Ο Μουρίνιο δεν υπερβάλει σπεύδοντας να της στείλει από νωρίς… συγχαρητήρια. Απλά ελπίζει μπας και με αυτόν τον τρόπο στείλει νωρίς για ύπνο τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024