Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ρεκόρ έγινε με... ρέπλικα!

Το ρεκόρ έγινε με… ρέπλικα!

Η φωτογραφία του Μέσι με τα περισσότερα likes στον κόσμο δεν έχει το αληθινό τρόπαιο του Μουντιάλ

Ψεύτικο ήταν το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου που κρατούσε ο Λιονέλ Μέσι στην πιο διάσημη φωτογραφία των social media (74,4 εκατ. likes).

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ φωτογραφήθηκε με χαμηλή λήψη από διαπιστευμένο φωτογράφο τη στιγμή που σήκωνε στον αέρα το τρόπαιο στον ουρανό της Ντόχα.

Η φωτογραφία ανέβηκε στα social media και έσπασε όλα τα ρεκόρ δημοτικότητας.

Μόνο που το τρόπαιο δεν ήταν το αυθεντικό που είχε παραδώσει λίγα λεπτά νωρίτερα ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο αλλά μία ρέπλικα που είχε δημιουργήσει ζευγάρι από την Αργεντινή που βρισκόταν στο στάδιο Lusail μαζί με τα παιδιά του.

Με ρέπλικα ο γύρος του θριάμβου

Με κάποιο τρόπο η ρέπλικα κατέληξε στα χέρια των παικτών της Αλμπισελέστε τη στιγμή που έκαναν το γύρο του θριάμβου για να φτάσει τελικά στα χέρια του Μέσι. Ο αρχηγός των παγκόσμιων πρωταθλητών χωρίς να γνωρίζει πως πρόκειται για ρέπλικα, έβγαλε την πιο εμβληματική φωτογραφία του τουρνουά.

Λίγες στιγμές αργότερα τον πλησίασε ο Ντι Μαρία και του έδειξε τη βάση του τροπαίου στο οποίο αναγράφονται οι νικητές του Μουντιάλ και αποδείκνυε πως δεν ήταν το αυθεντικό με τους δύο παίκτες να σκάνε στα γέλια.

Η Πάουλα και ο Μανουέλ είχαν ζητήσει από ειδικούς να δημιουργήσουν μία ρέπλικα του τροπαίου η οποία για να κατασκευαστεί χρειάστηκαν έξι μήνες. Εχει το ίδιο βάρος με το αυθεντικό και μόνο μικρές λεπτομέρειες το κάνουν να διαφέρει από το ιερό δισκοπότηρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Με τη ρέπλικα φωτογραφήθηκαν πολλοί αργεντινοί παίκτες αλλά και η σύζυγος του Μέσι, Αντονέλα και ένα από τα παιδιά τους. Οι κάτοχοι της ρέπλικα γέλασαν με τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο αλλά ήθελαν να την πάρουν πίσω. Φώναξαν λοιπόν κοντά τους τον Παρέδες και του είπαν πως αν δει το τρόπαιο να τους το επιστρέψει. Τελικά τους το έδωσε ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

Το αυθεντικό τρόπαιο επέστρεψε στην έδρα της FIFA στη Ζυρίχη και η ομοσπονδία της Αργεντινής θα πάρει πιστό αντίγραφο.

Ο Μέσι επέστρεψε στην Παρί και οι συμπαίκτες του τον υποδέχτηκαν δημιουργώντας τιμητική φρουρά και καταχειροκροτούμενο. Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Λουίς Κάμπος του απένειμε επίσης αναμνηστικό τρόπαιο για να τον συγχαρεί για την εκπληκτική του καριέρα.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΑ ΝΕΑ

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024