Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν από το πρωί την Αττική προκάλεσαν προβλήματα και στο ΟΑΚΑ.
Συγκεκριμένα το προπονητήριο όπου συνεχίζει την προετοιμασία του ο Μίλτος Τεντόγλου γέμισε με νερά!
Ο ΣΕΓΑΣ δημοσιοποίησε μέσω social media ένα μικρό VIDEO που δείχνει την κατάσταση στο συγκεκριμένο σημείο του προπονητηρίου.
Η ανάρτηση
«Δύσκολη ημέρα σήμερα στην Αττική, δύσκολη και στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ, που για μία ακόμη φορά πλημμύρισε λόγω της ισχυρής καταιγίδας. Το σημείο που ξεχειλίζουν τα νερά είναι στο διάδρομο του μήκους εκεί όπου μεταξύ πολλών εξαιρετικών αλτών, γυμνάζεται και ο κορυφαίος στον κόσμο Μίλτος Τεντόγλου» ανέφερε το κείμενο του ΣΕΓΑΣ.
Δείτε το βίντεο
Δύσκολη ημέρα στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ, που για μία ακόμη φορά πλημμύρισε λόγω της ισχυρής καταιγίδας. Το σημείο είναι στο διάδρομο του μήκους εκεί όπου μεταξύ πολλών εξαιρετικών αλτών, γυμνάζεται και ο κορυφαίος στον κόσμο @miltos_d.tentoglou #segas#Athleticspic.twitter.com/jmAZ6O6kI8
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.