Καραπαπάς για το χυδαίο πανό: «Δεν μπορούν να αφαιρέσουν αυτή την αηδία. Ή δε θέλουν»
Επίθεση του Αντιπρόεδρου του Ολυμπιακού σε ΕΠΟ, ΕΛΑΣ και Άρη για το χυδαίο πανό στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης.
Πίσω από το ένα τέρμα του γηπέδου ένα εμετικό πανό έχει αναρτηθεί αλλά κανείς, πλην του Ολυμπιακού, δεν ενοχλείται. Ένα χυδαίο πανό, ντροπιαστικό και απαράδεκτο με τους αξιωματούχους του αγώνα να κάνουν ότι δεν βλέπουν ή να μην μπορούν να το κατεβάσουν.
Ο Κώστας Καραπαπάς με ποστάρισμα του στα σόσιαλ επιτέθηκε σε όλους όσοι ανέχονται αυτό το απαράδεκτο πανό ξεκαθαρίζοντας πως ο Ολυμπιακός πριν καν ξεκινήσει το ματς είχε ζητήσει το αυτονόητο.
«Πριν τον αγώνα ακόμη η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε όπως προβλέπουν οι κανονισμοί και στους παρατηρητές του αγώνα για το ΧΥΔΑΙΟ ΠΑΝΟ που έχουν αναρτήσει «φίλαθλοι» του Άρη. Αποδεικνύεται ότι τόσο οι αξιωματούχοι του αγώνα (ΕΠΟ), όσο και η ΕΛΑΣ και η ΠΑΕ Άρης δεν μπορούν να αφαιρέσουν αυτή την αηδία. Ή δε θέλουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.
- Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 40χρονου – Τον εγκατέλειψαν τραυματία και πέθανε
- Η UEFA αποφάσισε να βραβεύει τους καλύτερους διαιτητές της Ευρώπης!
- Σπείρα κακοποιών αρπάζει οχήματα σε χρόνο… ρεκόρ – Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της
- Ουγγαρία: Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης κατηγορεί τον Όρμπαν ότι «του έστησε παγίδα» με ερωτικό βίντεο
- Κιμ Καρντάσιαν – Λιούις Χάμιλτον: Αβάσταχτο το νέο ειδύλλιο για τον Κάνιε Γουέστ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Εμπλοκή στο σκάνδαλο για ακόμα οκτώ κυβερνητικά στελέχη

