Τάνια Τσανακλίδου: Αποκαλύψεις – φωτιά για την προσωπική της ζωή – «Έχω γίνει ρεζίλι…»
«Έχω υπάρξει κατινάρα»
Απολαυστική από κάθε άποψη ήταν η συνέντευξη της Τάνιας Τσανακλίδου στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τον εκβιασμό της… γιαγιάς της στους γονείς της να τη βαφτίσουν Σουλτάνα αλλά και για τις «τρέλες» που έχει κάνει για τον έρωτα.
«Τους είπε αν τυχόν δεν τη βγάλετε Σουλτάνα, θα φύγετε, δεν θα γυρίσετε σπίτι και με έβγαλαν Σουλτάνα».
Για μεγάλους έρωτες έχει φτάσει μέχρι και το κατώφλι… καφετζούς. «Έχω κάνει κι εγώ τις σαχλαμάρες μου, παραδίνομαι άνευ όρων».
«Έχω υπάρξει κατινάρα»
«Έχω περάσει από διάφορους καφετζούδες. Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο είχα μία φίλη που μας είπε πήγα σε μία καφετζού και της λέγαμε “Δεν ντρέπεσαι;”. Τα λούστηκα. Το θεωρούσα σαν ένα είδος ψυχοθεραπείας και το λέω αστειευόμενη, αλλά τα βάσανά μας δεν λύνονται με αυτόν τον τρόπο, λύνονται με μία κατευθείαν αντιμετώπιση».
«Ό,τι τρέλα μπορούσα να κάνω, την έκανα. Κατ΄εμέ αξίζει να κάνεις τα πάντα για το έρωτα. Στα μάτια μου έχω γίνει ρεζίλι και δεν το μετανιώνω, έχω υπάρξει κατινάρα» εξομολογήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ.
Δείτε όσα είπε
- Κερδίζουν έδαφος τα αφορολόγητα κρυπτονομίσματα – Το σχέδιο για τη διαχείρισή τους
- Το Ιράν ετοιμάζει αντιπρόταση για το πυρηνικό πρόγραμμα, ενώ ο Τραμπ προειδοποιεί για στρατιωτικές επιθέσεις
- Clock Ticks as Greece Hits 53% of EU Recovery Goals
- Το μήνυμα του Ινφαντίνο για το συμβάν με τον Βινίσιους και τον Πρεστιάνι
- Ο Κάρολος επισκέφθηκε την Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο μετά τη σύλληψη του αδελφού του Άντριου
- Δήμος Θεσσαλονίκης: Ρεκόρ παραπόνων για επίλυση – Ποια είναι τα αιτήματα των κατοίκων






