Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ για την 20η αγωνιστική της Euroleague και να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με το αποτέλεσμα αυτό βελτίωσε το ρεκόρ της στο 13-7 και φυσικά είναι πρώτη σε τετραπλή ισοβαθμία μαζί με τους «μερένχες», την Μπαρτσελόνα και τη Φενέρμπαχτσε.
Η Αναντολού Έφες ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου με τους Βαυαρούς να κάνουν μια τεράστια ανατροπή και να βελτιώνουν το ρεκόρ στο 8-12, παραμένοντας όμως χαμηλά. Από την άλλη οι Τούρκοι πήγαν στο 10-10 μένοντας έτσι εκτός οκτάδας.
Η Ζάλγκιρις Κάουνας συνεχίζει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Οι Λιθουανοί βρίσκονται πλέον στο 12-8 και την πέμπτη θέση, ενώ οι Σέρβοι έπεσαν στο 10-10 παραμένοντας στο κυνήγι της οκτάδας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
LIVE: Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση Αναντολού Έφες – Ολυμπιακός για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.
Ο προπονητής της Σενεγάλης Πάπε Τιαό, ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να αποχωρήσει μαζί με την ομάδα του από το γήπεδο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, εξηγώντας όμως ότι το έκανε γιατί αισθάνθηκε αδικία.