Θρήνος στη σκοποβολή, καθώς ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Χόρχε Μπαγιεστέρος, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 39 ετών, μετά από σφαίρα που δέχθηκε στο κεφάλι.
Με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής ο Μπαγιεστέρος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του, έχοντας δεχθεί μια σφαίρα στο κεφάλι.
Ο Μπαγιεστέρος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και θεωρείτο ο κορυφαίος στο άθλημα του. Το 2017 ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου στην πρακτική σκοποβολή, ενώ στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης, το 2013 και το 2016.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Μια φανταστική ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης». Το εντυπωσιακό κορεό των «ερυθρόλευκων».