Άνταμ Ριτς: Πέθανε ο ηθοποιός της σειράς «Eight Is Enough»
Bρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στο Λος Άντζελες από φιλικό του άτομο
Θρήνος στο Χόλυγουντ, καθώς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, ο ηθοποιός Άνταμ Ριτς, που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Eight Is Enough».
Ο Αμερικανός άφησε την τελευταία του πνοή το περασμένο Σάββατο (7/1) στο σπίτι του, στο Λος Άντζελες.
Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά σύμφωνα με το TMZ , ο Ριτς βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του από φιλικό του άτομο.
Adam Rich, who starred in the enormous hit, «Eight Is Enough» has died … TMZ has learned. https://t.co/7Z2W86Xn2V
— TMZ (@TMZ) January 8, 2023
Έδινε μάχη με τις ουσίες
Ο Άνταμ Ριτς γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1968 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Τη δεκαετία του ’70 υποδύθηκε τον Νίκολας Μπράντφορντ, τον νεότερο γιο της οικογένειας Μπράντφορντ, στη σειρά «Eight Is Enough», που παιζόταν στην μικρή οθόνη από 1977 έως το 1981.
Επίσης, συμμετείχε στις επιτυχίες: «Code Red», «Dungeons & Dragons», «Small Wonder», «St. Elsewhere» και «Baywatch».
Όταν όμως τα φώτα έσβηναν, ο ηθοποιός έδινε τη δική του μάχη με τον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών.
Το 1991 συνελήφθη επειδή έσπασε μια βιτρίνα φαρμακείου για να προμηθευτεί ναρκωτικά. Διασώθηκε από τον πρώην τηλεοπτικό πατέρα του, Van Patten.
Μετά από χρόνια αποτοξίνωσης, συνελήφθη ξανά το 2002 επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια και παραλίγο να χτυπήσει ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας.
Ο ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι ήταν «νηφάλιος για 10 χρόνια».
- Βουλγαρία: Πιθανή η προκήρυξη πρόωρων εκλογών – Οι όγδοες μέσα σε τέσσερα χρόνια
- ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση «προθύμων»: Ο Λέγγας μπήκε συνδικαλιστής και βγήκε στέλεχος της ΝΔ
- Επίσκεψη του Πρέσβη της Κίνας στον Δήμαρχο Σπάρτης
- Όσα σκέφτεται ο Τσάμπι Αλόνσο, αλλά δεν θα πει ποτέ δημόσια
- Δημήτρης Μητσιώνης: Πέθανε ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ, σε ηλικία 49 χρόνων
- Αττική: Συνελήφθη 38χρονος Τούρκος καταζητούμενος από την Interpol για ανθρωποκτονία
- Οι πρώτες δηλώσεις του Κάρικ: «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μεγάλη ευθύνη – Υψηλά τα στάνταρ στη Γιουνάιτεντ»
- Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων – Η Μελίσα Γκίλμπερτ στηρίζει τον σύζυγό της Τίμοθι Μπάσφιλντ μετά την παράδοσή του στις αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442