Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τζέιν Φόντα για τον «πανέμορφο» συμπρωταγωνιστή της Τομ Μπρέιντι: «Τα γόνατά μου λύγισαν»

Η Τζέιν Φόντα για τον «πανέμορφο» συμπρωταγωνιστή της Τομ Μπρέιντι: «Τα γόνατά μου λύγισαν»

Στη νέα ταινία «80 για τον Μπρέιντι» οι Ρίτα Μορένο, Σάλι Φιλντ, Τζέιν Φόντα και Λίλι Τόμλιν υποδύονται τις καλύτερες φίλες του θρύλου του ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι.

Το βράδυ της Παρασκευής το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Παλμ Σπρινγκς ξεκίνησε την εναρκτήρια βραδιά του με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «80 for Brady», την κωμωδία του Kyle Marvin που επιβεβαιώνει τη ζωή και μιλάει για τέσσερις κολλητές φίλες – τις οποίες υποδύονται οι Rita Moreno, Sally Field, Jane Fonda και Lily Tomlin – των οποίων η αγάπη για τον θρυλικό, επτά φορές πρωταθλητή Super Bowl quarterback είναι τόσο βαθιά, που ξεκινούν μια αποστολή στο Χιούστον για να δουν τους New England Patriots να παίζουν με τους Atlanta Falcons στο Super Bowl 51.

Εκείνο το παιχνίδι είχε ως αποτέλεσμα οι Pats να ξεκολλήσουν από μια τρύπα 25 πόντων και να κερδίσουν τον τίτλο στην παράταση, ένα κατόρθωμα που θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες νίκες επιστροφής στην ιστορία του NFL.

Το κοινό που συγκεντρώθηκε στην αίθουσα του Παλμ Σπρινγκς για την προβολή «γαργαλίστηκε» από την ταινία, η οποία βασίζεται σε πραγματική ιστορία, με τα γέλια και τα χειροκροτήματα να αντηχούν σε όλη την αίθουσα, κυρίως στις σκηνές που προβάλλουν τα cameos των ηρώων των Pats: ο «Γκρονκ» Γκρονκόφσκι, ο συνταξιούχος Τζούλιαν Έντελμαν, ο Ντάνι Αμεντόλα και ο ίδιος ο Μπρέιντι, ο οποίος ήταν παραγωγός της ταινίας μέσω της εταιρείας του, που ξεκίνησε το 2020, με το όνομα «199 Productions», μια αναφορά στον αριθμό επιλογής του Μπρέιντι στα ντραφτ του NFL το 2000.

Photo: YouTube

Όταν ο παρουσιαστής του Turner Classic Movies και ανταποκριτής του Entertainment Weekly για τα βραβεία Ντέιβ Κάργκερ, ο οποίος συντόνισε τις ερωτήσεις και απαντήσεις μετά την προβολή, στις οποίες συμμετείχε και ο πρωταγωνιστής του «80 For Brady», Χάρι Χάμιλιν, ρώτησε την Φόντα αν ο «Γκρονκ», ένα αθλητικό είδωλο του οποίου η σωματική διάπλαση θυμίζει εκείνη ενός Έλληνα θεού, ήταν «φυσικός ως ηθοποιός», η δύο φορές νικήτρια του Όσκαρ απάντησε με το χιούμορ που την χαρακτηρίζει: «Ποιος νοιάζεται;».

Το κοινό ξέσπασε σε έντονα γέλια και χειροκροτήματα. Σε έναν κόσμο τόσο κατακερματισμένο από τραύματα και τραγωδίες, ποιος δεν θέλει να παρακολουθήσει μια αισθαντική κωμωδία για τη φιλία και το ποδόσφαιρο με ένα ρόστερ παικτών του NFL που μοιάζουν με τον θεό Άδωνη; Ποιος δεν θέλει να παρακολουθήσει τέσσερις φημισμένες σταρ της Αμερικής – με συνολικά 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ και πέντε νίκες συνολικά – να τρελαίνονται για τους εν λόγω αστέρες του ποδοσφαίρου;

Photo: YouTube

Photo: YouTube

«Ο Τομ Μπρέιντι, νομίζω ότι μπήκε σε όλα μας τα τροχόσπιτα» συνέχισε η Φόντα. «Και όταν μπήκε στο δικό μου τροχόσπιτο στο τέλος, τα γόνατά μου λύγισαν. Έπρεπε να κρατηθώ από κάπου. Θέλω να πω, είναι πανέμορφος. Είναι τόσο πανέμορφος».

Η Φιλντ, δηλωμένη λάτρης των σπορ, νοσταλγούσε την ανατροφή των τριών γιων της και το συλλογικό τους πάθος για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το μπέιζμπολ. «Θα πρέπει να μετονομάσουν το στάδιο Dodgers σε Σάλι Φιλντ», αστειεύτηκε ο Μάρβιν στη σκηνή. Η Φιλντ είπε ότι όταν οι σούπερ σταρ αθλητές έφτασαν στο πλατό «εγώ ήμουν εκεί έξω και τους καλωσόριζα όλους».

«Δεν υπήρχε κανένας άλλος» αστειεύτηκε ο Τόμλιν. «..εκεί έξω, μόνο η Σάλι».

«Ο Τομ ήταν τόσο ευγενικός όταν πρωτοήρθε στο πλατό για να κεράσει μεσημεριανό. Ήταν η πρώτη φορά που πήγε στο καθένα από τα τροχόσπιτά μας, που ήταν τα καμαρίνια μας, και συστήθηκε σαν να μην ξέραμε ποιος ήταν» είπε η Φόντα.

«Ένας πραγματικός τζέντλεμαν. Ήταν ευγενικός. Υπέγραψε σε ένα από εκείνα τα τεράστια φούτερ ποδοσφαίρου, επειδή ο ανιψιός μου είναι τεράστιος οπαδός και τώρα ο ανιψιός μου το έχει στον τοίχο σε κορνίζα. Ο Τομ έχει πολύ καλούς τρόπους».

Δείτε το τρέιλερ

*Με στοιχεία από variety.com

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024