Αυτός είναι ο λόγος που το ντεμπούτο του Ρονάλντο θα αργήσει δύο εβδομάδες
Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παρουσιάστηκε και επίσημα από την Αλ Νασρ, ωστόσο το ντεμπούτο του Πορτογάλο σούπερ σταρ με τους Σαουδάραβες αργεί ακόμη.
Η εποχή Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ επισφραγίστηκε με την αποθεωτική παρουσίαση που έλαβε ο 37χρονος σούπερ σταρ στο «Mrsool Park», μπροστά σε 30.000 οπαδούς των Σαουδαράβων.
Ωστόσο οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να κάνουν ακόμη λίγο υπομονή για να δουν τον CR7 στο χορτάρι, μιας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια και θα είναι διαθέσιμος για το ντεμπούτο του μετά τα μέσα Ιανουαρίου.
Ο Ρονάλντο «κουβαλά» ποινή δύο αγωνιστικών από την εποχή που αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνεπώς το ντεμπούτο του μετατίθεται για τις 21 Ιανουαρίου και την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Αλ Ιτιφάκ, για την οποία αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί sold-out.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.