Περίπατος για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο διπλό και 4-1 η Ελλάδα την Βουλγαρία
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη έκαναν πάρτι κόντρα στους Τοπάλοβα/Αντρέεφ και νίκη με 2-0 σετ (6-1, 6-1), ολοκλήρωσαν την εύκολη επικράτηση επί της Βουλγαρίας.
Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη επικράτησαν άνετα με 2-0 σετ (6-1, 6-1) των Τοπάλοβα/Αντρέεφ και έκλεισαν πανηγυρικά την… κόντρα με τη Βουλγαρία.
Με μια εξαιρετική εμφάνιση οι δυο κορυφαίοι τενίστες έκαναν πάρτι απέναντι στους Βούλγαρους και απέδειξαν ότι μπορούν να συνεργαστούν με εντυπωσιακό τρόπο στο διπλό.
Έτσι, η Εθνική μας ομάδα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της απέναντι στη Βουλγαρία για το United Cup με τελικό σκορ 4-1 που φυσικά δίνει τη νίκη και μετά τις γιορτές, ετοιμάζεται για τις μάχες με το Βέλγιο που είναι εξίσου πολλά υποσχόμενες.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Αν τα πράγματα δυσκολέψουν στη διοργάνωση είναι άγνωστο τι θα κάνει πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά, ο οποίος στην τηλεδιάσκεψη της ΕΕΠ/ΕΠΟ θύμισε Μπένετ και Φρόιντφελντ
Συνάντηση ανάμεσα στους Ρέγες, Χιμένεθ και Καρυπίδη προπονητικό κέντρο του Άρη με θέμα την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, τις αποδεσμεύσεις, αλλά και το αγωνιστικό τμήμα γενικότερα.