ΗΠΑ: Πανικός σε αεροπλάνο την ώρα της προσγείωσης – Φορητός υπολογιστής έπιασε φωτιά
Ένας φορητός υπολογιστής έπιασε φωτιά την ώρα που το αεροπλάνο προσγειωνόταν στο JFK των ΗΠΑ
Με καπνό γέμισε η καμπίνα ενός αεροπλάνου στο αεροδρόμιο του JFK, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, όταν κατά τη διάρκεια προσγείωσης ένας φορητός υπολογιστής άρχισε να βγάζει φλόγες. Η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν τόσο μεγάλη που οι 133 επιβάτες και το πλήρωμα του αεροπλάνου της JetBlue, που διενεργούσε την πτήση από τα Μπαρμπάντος, αναγκάστηκαν να το εκκενώσουν εν μέσω πολικών θερμοκρασιών.
Ο πιλότος έσβησε τη φωτιά
Μόλις το αεροσκάφος εισήλθε στον τερματικό σταθμό 5 του αεροδρομίου ένας εργαζόμενος της αεροπορικής εταιρείας παρατήρησε τον υπολογιστή που είχε υπερθερμανθεί να βγάζει φλόγες. Αμέσως η καμπίνα γέμισε καπνούς και οι επιβάτες πανικόβλητοι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Έτσι αποφασίστηκε η εκκένωση του αεροσκάφους.
Πτήση τρόμου για επιβάτες – 36 τραυματίες μετά από αναταράξεις
Για την εκκένωση του αεροσκάφους χρησιμοποιήθηκε ακόμη και η φουσκωτή τσουλήθρα ενώ αρκετοί επιβάτες άνοιξαν τις πόρτες έκτακτης ανάγκης. Χάρη στις ενέργειες του πιλότου η φωτιά σβήστηκε, αλλά ο πανικός που προκλήθηκε ήταν μεγάλος.
- Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις
- Μετρό: Εκτός λειτουργίας ο σταθμός «Σύνταγμα» μετά από απόπειρα αυτοκτονίας
- Κυπαρισσία: Δύο ώρες προσπαθούσαν να επαναφέρουν οι γιατροί το 3χρονο παιδί που πέθανε
- Σε αυτή την ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
- Χρέη: Προχωρά η ψηφιακή χαρτογράφηση οφειλών σε Δημόσιο και τράπεζες
- Μητσοτάκης – Ερντογάν έμειναν σε «ήρεμα νερά» και τήρησαν τα συμφωνηθέντα σε μία ακόμα «εθιμοτυπική» συνάντηση




