Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλειπε, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς ήταν καταιγιστικοί και επικράτησαν πολύ εύκολα με σκορ 123-97 των Γιούτα Τζαζ.
Με αυτόν τον τρόπο, τα «Ελάφια» κατάφεραν, και χωρίς τον Γιάννη, να βελτιώσουν το ρεκόρ τους σε 21-8 και παραμένουν πίσω μόνο από τους Μπόστον Σέλτικς στην Ανατολή που έχουν 22-8.
Ο Μπούκερ ήταν on fire στη νίκη των Σανς με 118-114 κόντρα στους Πέλικανς, ο Λέοναρντ έκανε season-high στο σκοράρισμα απέναντι στους Γουίζαρντς (νίκη για τους Κλίπερς με σκορ 102-93), ενώ το σερί νικών των Γκρίζλις σταμάτησε στην Οκλαχόμα.
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.