Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 53 ετών, σε νοσοκομείο της Ρώμης όπου νοσηλευόταν, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ύστερα από πολύχρονη μάχη που έδινε με τη λευχαιμία.
Ο Σέρβος τεχνικός, με σπουδαία καριέρα σε Φιορεντίνα, Μίλαν, Τορίνο, Μπολόνια και εθνικής Σερβίας, πάλευε χρόνια με την ασθένεια και σήμερα Παρασκευή (16/12), έφυγε από τη ζωή.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του:
«Η σύζυγός του Αριάνα, με τα παιδιά τους Βικτόρια, Βιργκίνια, Μίροσλαβ, Ντούσαν και Νίκολας, η εγγονή του Βιολάντε, η μητέρα Βικιόριζα και ο αδερφός του, Ντράζεν, γνωστοποιούν με θλίψη τον άδικο και πρόωρο θάνατο του υποδειγματικού συζύγου πατέρα, γιου και αδερφού τους, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.
Ένας μοναδικός επαγγελματίας και άνθρωπος, διαθέσιμος και καλός με όλους. Πολέμησε θαραλλέα απέναντι σε μία φρικτή ασθένεια. Ευχαριστούμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που τον παρακολουθούσαν αυτά τα χρόνια, με αγάπη και σεβασμό, ιδιαίτερα την γιατρό Φραντσέσκα Μπονιφάτσι, τον γιατρό Αντόνιο Κούρτι, τον καθηγητή Αλεσάντρο Ραμπάλντι και τον γιατρό Λούκα Μαρκέτι».
Terrible news. Sinisa Mihajlović has passed away at 53 after long fight with illness.
“I respect the illness, I will face it, with chest puffed out, looking it in the eyes, the way I always have done”, he said years ago.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα οικονομικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαιτίας των αγωνιστικών της προβλημάτων και των αποκλεισμών της από τα Κύπελλα
Συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις Φορτούνης και Μασούρας με την Αλ Καλίτζ – Δύο γκολ πέτυχε κόντρα στην Αλ Ακντούντ και 4 στα τελευταία 5 ματς ο Μασούρας, σκόραρε για 3ο σερί παιχνίδι ο Φορτούνης.