Προβλέψεις ζωδίων 2023: Άσχημα μαντάτα για τη νέα χρονιά – Η ημέρα που αλλάζουν όλα
Δείτε αναλυτικά...
Τις πρώτες αστρολογικές της προβλέψεις για το 2023 δίνει η Άση Μπήλιου, η οποία μας ενημερώνει για… όλα όσα μας περιμένουν από το νέο έτος.
Η γνωστή αστρολόγος, μέσα από την εκπομπή της Stars System, μας δίνει τις πρώτες αστρολογικές της προβλέψεις, οι οποίες όμως… δεν μας κάνουν ακριβώς να χαμογελούμε.
- Διαβάστε επίσης: «Τα λεφτά, τα λεφτά, τα εκατομμύρια» – Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν γεμάτες τσέπες το 2023
Όπως εξήγησε η αστρολόγος, η νέα χρονιά κρύβει προκλήσεις για τα ζώδια, αλλά θα υπάρχουν και οι τυχεροί εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που θα δουν τη ζωής τους να αλλάζει και τα όνειρα τους να γίνονται πραγματικότητα.
Η χρονιά ξεκινά με δύο ανάδρομους πλανήτες, τον Ερμή μέχρι τις 18/1 και τον Άρη μέχρι τις 12/1. Όπως είπε η Άση Μπήλιου, καλό είναι ό,τι σημαντικές αποφάσεις θέλουμε να πάρουμε, να τις πάρουμε μετά τις 18/1.
Το 2023 θα αλλάξουν ζωδιακή θέση τρεις σημαντικοί πλανήτες, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, οι οποίοι θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα σε προσωπικό, κοινωνικό, πολιτικό και πολιτισμικό επίπεδο.
Οι εκλείψεις προχωρούν από τον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στον άξονα Κριού-Ζυγού και τα ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες θα είναι πολλά και καθοριστικά.
Επίσης οι ανάδρομες πορείες των πλανητών μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, στις σχέσεις και τα οικονομικά.
Δείτε αναλυτικά…
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στα Αντικύθηρα
- ΗΠΑ: Το πρόστιμο της ΕΕ στο Χ είναι «επίθεση στον αμερικανικό λαό», λέει ο Ρούμπιο
- Βουρδέρης: «Αυτή η ομάδα απαξιώθηκε και δεν το αξίζει»
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων



