Ο Νίκος Παππάς χαρίζει τις απολαβές του στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ
Σε μια ξεχωριστή κίνηση προέβη ο Νίκος Παππάς, καθώς θα δώσει τις απολαβές του από το συμβόλαιο που υπέγραψε, στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ.
Ο Νίκος Παππάς επιστρέφει στο υψηλότερο επίπεδο αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό που προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά τις δύο πολύ κακές χρονιές.
Ο Έλληνας γκαρντ προέβη σε μια αξιέπαινη κίνηση και αυτή είναι να δωρίσει τις απολαβές που προβλέπει το συμβόλαιο του με τους «πράσινους», στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ, που καθημερινώς εργάζονται πολύ σκληρά.
Μια είδηση που «διέρρευσε» παρότι ο Παππάς δεν ήθελε να γίνει γνωστή η ενέργεια του, όπως είχε συμβεί με τη δημιουργία γηπέδου μπάσκετ στις φυλακές Κορυδαλλού.
- Ιράν: Θα δώσουμε στις ΗΠΑ και το Ισραήλ ένα μάθημα που θα τους μείνει αξέχαστο
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-1: Ανώτεροι οι ερυθρόλευκοι
- Άρης: «Υπάρχει πλάνο για να φύγουν όλοι οι Έλληνες από το Άμπου Ντάμπι – Σε ξενοδοχείο η αποστολή της ομάδας»
- Έτοιμος για ψηλότερες πτήσεις ο Καραλής: «Κάποια στιγμή ίσως δείτε κάτι μεγαλύτερο, στο μυαλό μου το παγκόσμιο ρεκόρ» (vid)
- Η βαθμολογία της Superleague μετά τα τρία ματς της 23ης αγωνιστικής (pic)
- Εξάρθρωση κυκλώματος πλαστών εγγράφων στην Αττική – Πάνω από 230.000 ευρώ το παράνομο κέρδος
