«Ήταν μια μάχη, ένα σκληρό ματς. Είχαμε κάποια σερί που δεχτήκαμε, θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα σε αυτά τα διαστήματα. Πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι και να τα πάμε καλύτερα. Ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες προσαρμογές στο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είναι μια καλή ομάδα.
Είναι μια μεγάλη σεζόν, δεν ξέρω πού θα τελειώσουμε. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε».
Το τελευταίο επεισόδιο στη διαμάχη του Ουκρανού αθλητή με τη ΔΟΕ παίχθηκε το πρωϊ της Πέμπτης με τον αποκλεισμό του από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.
Ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Bad Bunny, από τα courts του τένις μέχρι τη σκηνή του Super Bowl, μιλούν την ίδια γλώσσα: αυτή της επιτυχίας, της επιρροής και της νέας εποχής