Ζαφείρης Μελάς: «Μπήκε η Ρίτα σουρωμένη στο καμαρίνι, όρμηξε και με χτύπησε»
Ο Ζαφείρης Μελάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μάλλον την πίκρανα την Ρίτα Σακελλαρίου
Λεπτομέρειες για τη συνεργασία του με την αείμνηστη Ρίτα Σακελλαρίου έδωσε ο Ζαφείρης Μελάς, που βρέθηκε στο Σπίτι με το MEGA, με αφορμή τα 50 χρόνια που συμπληρώνει φέτος στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού.
Η Ρούλα Κορομηλά τον καλωσόρισε ενώ θέλησε να μάθει το παρασκήνιο πίσω από τη συνεργασία που είχε ο δημοφιλής καλλιτέχνης με τη Ρίτα Σακελλαρίου.
Διαβάστε επίσης: Ζαφείρης Μελάς: Η αποκάλυψη για την καταγωγή του που μας ξάφνιασε
Πιο συγκεκριμένα, ο Ζαφείρης Μελάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μάλλον την πίκρανα την Ρίτα Σακελλαρίου. Ήμασταν στη Θεσσαλονίκη σε κάποιο μαγαζί και μου είπε ο επιχειρηματίας να πάρουμε την Ρίτα Σακελλαρίου. «Ρε συ, καμιά πιο νέα γυναίκα! Αυτή είναι γριά, να πούμε» του λέω γιατί όλοι οι καλλιτέχνες προσπαθούμε να βρούμε κάτι ωραίο δίπλα μας. Της το είπε αυτό ο επιχειρηματίας και ήρθε το βράδυ η Ρίτα σουρωμένη στο μαγαζί. Μπήκε μέσα στο καμαρίνι, όρμηξε και με χτύπησε».
«Εγώ ήμουν 25, 27 χρονών τότε, στα πρώτα μου βήματα, ψαρωμένος. Πάντα σεβόμουν τους μεγαλύτερους μου, τους καλλιτέχνες. Υπήρχε ένας πολύ μεγάλος σεβασμός, εκείνη την ώρα δεν ξέρω πως μου ήρθε και είπα αυτό το πράγμα για την Ρίτα. Εντάξει, είπα και την αλήθεια όμως έτσι; Ήθελα κάποια νέα κοπέλα, ένα όνομα πιο δροσερό. Την πείραξε αυτό την κυρία Σακελλαρίου και μου όρμηξε. «Ρε συ, Ρίτα, δεν το είπα από κακία» της είπα και την άλλη μέρα μπήκε μέσα στο καμαρίνι και μου ζήτησε συγγνώμη» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ζαφείρης Μελάς στο Σπίτι με το MEGA τη νύχτα του Σαββάτου.
- Μακρόν: «Εκτός διεθνούς δικαίου οι επιχειρήσεις ΗΠΑ-Ισραήλ, δεν μπορούμε να τις εγκρίνουμε»
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρευνες σε τρία ΚΥΔ και δύο λογιστές στο Ρέθυμνο για παράνομες επιδοτήσεις
- Ελ Μέντσο: Η κηδεία σε χρυσό φέρετρο και η ανθοδέσμη σε σχήμα κόκορα
- Ανδρουλάκης: Νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης ανάμεσα στο κράτος και τον πολίτη
- Η FIFA παρουσίασε την αφίσα του Μουντιάλ 2026 (pic)
- «Δεν δεχόμαστε μαθήματα από επιτιθέμενους», απαντά η Μαδρίτη στον Τραμπ – Η Κομισιόν στο πλευρό της Ισπανίας




