
Εμπρηστική επίθεση στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ζωγράφου
Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε 4 μηχανήματα έργου και σε ένα φορτηγό, όπως αναφέρουν από το Δήμο Ζωγράφου
Στόχος επίθεσης έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Δήμος Ζωγράφου όταν εξερράγησαν αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι στο αμαξοστάσιο του Δήμου, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Δημοτική Αρχή.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε 4 μηχανήματα έργου και σε ένα φορτηγό. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των υπαλλήλων του Τμήματος Καθαριότητας οι φωτιές έσβησαν άμεσα, πριν ακόμα φτάσουν στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Το σημείο της εμπρηστικής επίθεσης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δημήτρη Δήμα, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την έκταση των ζημιών.
Σημειώνεται ότι ο Δήμος είχε πέσει ξανά θύμα εμπρηστικής επίθεσης τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 25 Ιανουαρίου, όταν άγνωστοι έκαψαν τρία υπηρεσιακά αυτοκίνητα, προκαλώντας την ολοκληρωτική τους καταστροφή.
O Δήμος Ζωγράφου έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και καταγγέλλει την εμπρηστική ενέργεια των αγνώστων, σημειώνοντας ότι θα πράξει τα δέοντα προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.
- Wall Street Journal: Οι ΗΠΑ κατέσχεσαν ιρανικό τάνκερ στον Ινδικό Ωκεανό
- Λιπάσματα: Το νέο σχέδιο δράσης της Κομισιόν
- PS2: Κίνα και Ρωσία γράφουν ξανά τον ενεργειακό χάρτη – Το «Big Deal» που προωθούν Πούτιν και Σι
- «Η πρώτη επιλογή στο Μουντιάλ θα είναι ο Νόιερ»
- Στο δρόμο προς τις κάλπες με άγνωστους Χ – Η είσοδος Τσίπρα και Καρυστιανού, εν αναμονή Σαμαρά
- Αυτές είναι οι 24 από τις 36 ομάδες της League Phase του Champions League





